Connect with us

Novetats discogràfiques

Jorra i Gomorra, nou EP i Gira

Publicat fa

el

El passat 5 d’octubre va aparèixer publicat el nou EP de Jorra i Gomorra, “A Manacor”, sis nous temes que ben bé podrien ser la cara C del seu debut, “Música sèria”.

“A Manacor”, com el seu antecessor, ha estat enregistrat als Estudis Favela, un altre cop amb la impecable producció de Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida; i, de nou, recupera algunes de les cançons dels primers cassets autoeditats de Jorra Santiago, amb so i actitud renovats. 

Però malgrat tractar-se d’un treball en l’estela del seu anterior disc, hi trobam també una banda que no ha parat de créixer d’ençà de la publicació del seu debut oficial (que han presentat en directe infinitat de cops, dins i fora de l’illa) i que amplia la paleta d’aclucades d’ull al panteó del pop més iconoclasta, amb temes irrestibles com “Un bon dia” o “He caigut begut”. 

L’edició d’aquesta nova referència, a més, coincideix amb la gira que el grup realitzarà dins el programa AIEnruta, apadrinat per l’AIE i amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics, que el durà a tocar per bona part de la geografia nacional, amb aturades destacades a Madrid, Barcelona, València i Canàries, amb un total de set concerts entre octubre i novembre.

www.bubota.net

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.