Connect with us

Circ

El Circ d’Hivern avança a l’Ateneu Popular de 9Barris

Publicat fa

el

“Nu” serà el títol del pròxim Circ d’Hivern que s’estrenarà el 15 de desembre a l’Ateneu Popular de 9Barris de Barcelona. Quim Girón, fundador de la companyia Animal Religion dirgirà aquest espectacle de circ que vol parlar amb senzillesa i transparència de les relacions humanes a partir d’objectes quotidians.

El 22 d’octubre els artistes van començar la residència al teatre de l’Ateneu, des de llavors l’equip conviu amb la resta d’activitats del projecte en aquest estrany equilibri que és l’Ateneu. L’espectacle comença a agafar forma, sons, moviments… El cos serà una part fonamental de l’espectacle, cossos que es busquen, es perden, es fragmenten i es recomponen…. De moment us deixem les primeres imatges, podreu trobar tota la informació a nu.ateneu9b.net

Circ

Fins i tot la foscor, circ a l’Ateneu Popular de 9 Barris

Published

on

By

Fins i tot la foscor (Even the Darkness) (即使是黑暗), és un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’occident des d’un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Recomanat a partir de 8 anys.

Fins al 24 de gener a l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona.

PODEU COMPRAR LES VOSTRES ENTRADES CLICANT AQUÍ.

També podeu comprar les entrades de forma telefònica trucant al 93 867 85 41, de dilluns a dissabte de 17h a 19h, i els diumenges de 16h a 18h.

  • Coreografia: Junyi Sun en col·laboració amb la companyia
  • Disseny il·luminació: Ivan Tomasevic
  • Concepte sonor: Emiliano Pino, Philine Dalhmann i Anatole Petit
  • Música en directe: Emiliano Pino en col·laboració amb la companyia
  • Vestuari: Mariona Signes
  • Escenografia: Mariona Signes i Salvatore Frasca
  • Il·lustració cartell: Chamo San
  • Una producció de Bidó de Nou Barris
  • Coproducció Grec Festival
  • Duració: 70 minuts

Suports
El Circ d’Hivern es fa amb el suport de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ICUB, Ajuntament de Barcelona, Xarxa TRANSVERSAL I INAEM i Barcelona Activa. Residències: Espai de Circ Cronopis, Tub d’assaig, La Central de Circ.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.