Connect with us

Festival

Lamb Of God lideren les noves confirmacions del Resurrection Fest 2019

Publicat fa

el

Resurrection Fest segueix anunciant noms per a la seva pròxima edició. A més, ja sabem quan es coneixerà l’últim cap de cartell del festival, una banda molt potent que actuaran el dissabte. L’anunci arribarà l’1 de gener i segur que serà una bona manera de celebrar l’any nou per a tots els seguidors del Resu.

Després de l’anunci de que l’últim i únic xou dels Slayer a la peninsula seria a Viveiro, com a caps de cartell en data exclusiva i amb el desplegament tècnic més gran que han tingut mai aquí, ara ens arriben noves confirmacions.

Al capdavant de les confirmacions hi ha els grans Lamb of God, l’última actuació en festival es remunta al Resurrection Fest 2013 i tornen de nou, més grans que mai i en data exclusiva a Espanya, i venen per destrossar colls. Després d’esgotar en la seva recent gira pel país en la seva primera visita, la revelació del black metall europeu, els polonesos Batushka, també estaran en el festival amb la seva posada en escena especial en una única actuació que els amants del metall extrem no es poden perdre . Encara que si preferiu el grindcore, tampoc podeu perdre-el divertit show dels portuguesos Serrabulho.

Amb un nou disc sota el braç, arriba una de les bandes de hardcore més interessants, Terror. Des de Suècia, també hi seran els punk-rockers de Misconduct, i des de Canadà els Mute. Si sou més de post-hardcore, els francesos Birds In Row estaran per primera vegada al festival, i els gal·lesos Brutality Will Prevail també han volgut sumar-se a la festa.

Si sou més de post-metall, el Desert Stage brillarà amb llum pròpia gràcies a la inclusió dels suecs The Ocean, els que acaben de publicar un nou àlbum i ens delectaran amb tots els seus grans temes. En el mateix escenari, hi haurà els també suecs Troubled Horse, una altra gran banda de rock psicodèlic que ens meravellarà amb els seus riffs son els portuguesos The Black Wizards.

Pel nacional, de nou hi ha una gran selecció de bandes de tots els estils. Pel que fa al metall estan Wormed, Vhäldemar, Brothers Till We Die, Childrain, Talesien i Lóstregos. Pel que fa al punk i hardcore s’uneixen Misiva, The Black Panthys Party, Eraso!, Avida Dollars, Caboverde, Catorce, Just i Less Fortunate Songs. I en l’escenari de stoner i post-metall estaran Cobra, Wet Cactus, Syberia, Cró!, Bones of Minerva, MØURΔ, Electric Monolith i Voltaia.

Les entrades estaran d’oferta fins el 30 de novembre a les 23:59 al preu actual de 129 € + despeses. A partir d’aquest dia, els preus pujaran de preu.

Art Visual

The Exploding Plastic Fest #7, la setena edició se celebrarà el 9 d’octubre

Published

on

By

El 9 d’octubre se celebrarà The Exploding Fest. és a dir, la 7a edició del happening d’improvisació entre música i arts en moviment. Una festa  d’homenatge a Andy Warhol i les seves explosions artístiques improvisades, ‘The Exploding Plastic Inevitable’.

The Exploding Fest és una trobada única de més de 20 artistes de moviment, músics i performers inconformistes que a través de la improvisació faran als Jardins del Pou de la Figuera un gran hàppening d’exploració escènica i musical contemporània a l’aire lliure. Col·loquis i accions artístiques en col·laboració amb entitats del barri com ara  l’Antic Teatre, FemArt, RAI – Recursos d’Acció Intercultural o Mescladís.

The Exploding Fest és un happening per a la improvisació. És una cita anual única entre ballarins/es, músics, coreògrafs, activistes del moviment, poetes, artistes audiovisuals i performers inconformistes catalans (principalment), que ha convertit durant 6 edicions diversos indrets de Barcelona com ara Vallcarca, Hangar i Fabra i Coats, en l’epicentre de l’exploració escènica contemporània de Barcelona durant un dia. Al llarg de tots els anys hi han participat més de 220 performers, poetes, ballarines, músics i artistes de tota mena en més de 40 actuacions.

ARTISTES 2021
Adriano Galante, Arnau Obiols, Blanca Haddad, Edurne Arizu, Isadora López Pagán, Joan Cot, Joana Gomila, Kotomi Nishiwaki, Laia Vallés, Marc Torrent, Marina Herlop, Marina Pravkina, Martí Sales, Mark Cunnigham, Milagros García, Miquel Casaponsa, Pere Joseph, Robert Otto, Ubaldo, Raquel Klein, Paul Guenot i Pedro Strukelj.

HORARIS
BLOC 1: Col·loquis per conèixer els projectes d’entitats del barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera entorn a la creació comunitària.

17 – 18 h. Parlaran algunes entitats del barri, del seu treball i la seva convivència.
Hi participara Eli Ruiz de l’Antic Teatre, Martin Habiague de Mescladís, Nil Barutel de Riborquestra i Júlia Llull de Ca la Dona. Dinamitzat per Jordi Oliveras, de la revista Indigestió.

18 – 19 h. Projectes de creació artística comunitària en actiu al barri
Hi participen Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol (per part de l’Antic Teatre) i Francisca Araújo, Beatriz Contreras de RAI. Dinamitzat per Eva Garcia, de ComuArt.

BLOC 2: Accions-espectacles interdisciplinaris

19:30 – 20 h. Efecte Doppler
Casal Pou de la Figuera
Acció improvisada dirigida, multidisciplinar i col·lectiva, amb el fil conceptual conductor d’estar i no estar alhora, ser-hi i no ser-hi, existir i no existir. Conduït per Joan Cot. Amb la participació de: Blanca Haddad, Marc Torrent, Mark Cunningham, Milagros García, Miquel Casaponsa, Robert Otto.
Cal reservar entrada aquí

20:30 – 22h. Enlaces estables
Jardins del Pou de la Figuera
Acció performàtico – musical que evoluciona el joc del telèfon descompost, a través del qual, els músics, ballarins, performers, artistes sonors i de la veu participants s’aniran connectant i interpretant en directe de manera consecutiva. Amb la participació de:

Adriano Galante, Arnau Obiols, Edurne Arizu, Isadora López Pagán, Joana Gomila, Kotomi Nishiwaki, Laia Vallès, Marina Herlop, Marina Pravkina, Marti Sales, Paul Guenot, Pere Joseph, Raquel Klein, Ubaldo

Aquestes dues sessions artístiques seran acompanyades per la crònica il·lustrada de Pedro Strukelj en directe.


L’accés al festival és gratuït i no cal reserva prèvia, excepte per l’espectacle-acció Efecte Doppler (19:30), per al qual és necessari reservar un seient a través d’aquest enllaç.

The Exploding Plastic Fest està organitzat per un col·lectiu d’artistes i amants de les arts, promotors de música, arts del moviment, i visuals, conscients de que part del seu creixement creatiu requereix una exploració paraescènica fonamentada en el risc i la llibertat. Sonia Fernández Lage, i Kike Bela són els seus directors artístics.

The Exploding Plastic Fest #7 és una iniciativa de The Good Good. Amb la col·laboració d’ Empíricel Casal del Pou de la FigueraRAI – Recursos d’animació InterculturalFemArt i l’Antic Teatre i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.