Connect with us

Festival

Lamb Of God lideren les noves confirmacions del Resurrection Fest 2019

Publicat fa

el

Resurrection Fest segueix anunciant noms per a la seva pròxima edició. A més, ja sabem quan es coneixerà l’últim cap de cartell del festival, una banda molt potent que actuaran el dissabte. L’anunci arribarà l’1 de gener i segur que serà una bona manera de celebrar l’any nou per a tots els seguidors del Resu.

Després de l’anunci de que l’últim i únic xou dels Slayer a la peninsula seria a Viveiro, com a caps de cartell en data exclusiva i amb el desplegament tècnic més gran que han tingut mai aquí, ara ens arriben noves confirmacions.

Al capdavant de les confirmacions hi ha els grans Lamb of God, l’última actuació en festival es remunta al Resurrection Fest 2013 i tornen de nou, més grans que mai i en data exclusiva a Espanya, i venen per destrossar colls. Després d’esgotar en la seva recent gira pel país en la seva primera visita, la revelació del black metall europeu, els polonesos Batushka, també estaran en el festival amb la seva posada en escena especial en una única actuació que els amants del metall extrem no es poden perdre . Encara que si preferiu el grindcore, tampoc podeu perdre-el divertit show dels portuguesos Serrabulho.

Amb un nou disc sota el braç, arriba una de les bandes de hardcore més interessants, Terror. Des de Suècia, també hi seran els punk-rockers de Misconduct, i des de Canadà els Mute. Si sou més de post-hardcore, els francesos Birds In Row estaran per primera vegada al festival, i els gal·lesos Brutality Will Prevail també han volgut sumar-se a la festa.

Si sou més de post-metall, el Desert Stage brillarà amb llum pròpia gràcies a la inclusió dels suecs The Ocean, els que acaben de publicar un nou àlbum i ens delectaran amb tots els seus grans temes. En el mateix escenari, hi haurà els també suecs Troubled Horse, una altra gran banda de rock psicodèlic que ens meravellarà amb els seus riffs son els portuguesos The Black Wizards.

Pel nacional, de nou hi ha una gran selecció de bandes de tots els estils. Pel que fa al metall estan Wormed, Vhäldemar, Brothers Till We Die, Childrain, Talesien i Lóstregos. Pel que fa al punk i hardcore s’uneixen Misiva, The Black Panthys Party, Eraso!, Avida Dollars, Caboverde, Catorce, Just i Less Fortunate Songs. I en l’escenari de stoner i post-metall estaran Cobra, Wet Cactus, Syberia, Cró!, Bones of Minerva, MØURΔ, Electric Monolith i Voltaia.

Les entrades estaran d’oferta fins el 30 de novembre a les 23:59 al preu actual de 129 € + despeses. A partir d’aquest dia, els preus pujaran de preu.

Festival

Ombra Festival anuncia canvi d’ubicació, horaris i espectacle inaugural per a l’edició 2022

Published

on

By

Ombra Festival, l’esdeveniment dedicat a la part més fosca i intrínseca de la música electrònica, anuncia el canvi d’ubicació per a l’edició d’aquest 2022, que té lloc a partir d’aquest divendres 25 i fins diumenge 27 a diferents espais de la ciutat: la sala Paral·lel 62, Input i Upload al Poble Espanyol, Human i Lolita a Razzmatazz. A més, revela el seu programa de conferències, que tindran lloc el divendres 25 a la parròquia de Sant Pau del Camp i l’espectacle inaugural a càrrec de Metalhammer, una obra de teatre documental que es podrà veure el mateix dia a les 15.30h a Paral ·lel 62.

La proposta musical de l’Ombra Festival 2022 aporta un balanç entre figures llegendàries i assentades a la història de l’electrònica més combativa normalment fora de la carta dels festivals a l’ús, amb propostes noves i sorprenents que són difícils de veure en un escenari en els temps que corren. És per això que el lineup el componen artistes nacionals i internacionals, ja siguin veterans o altres de més emergents.

Ombra Festival donarà el tret de sortida el divendres 25 amb una sèrie de conferències que ocuparan el matí i que tractaran des del present i el futur del mercat de vinil (11:30h), passant pels festivals multidisciplinaris a càrrec de Gamma i Grauzone (13.15h) o la xerrada de Freqüències Ancestrals (14.45h). Tot i això, l’espectacle inaugural tindrà lloc al final de les mateixes, amb la proposta teatral de Metalhammer, dirigida per Xavier Quero, ens proposa un viatge a finals del segle XX a Berlín occidental, durant els últims dies abans de la caiguda del mur de Berlín. Tot i viure sota l’abric de la República Federal Alemanya a l’altra banda del mur, s’amaguen històries marginals de personatges que han estat exclosos de la societat. Una obra teatral que ens recorda la duresa de l’altra Alemanya i la vida de cinc joves rebels i solitaris davant la situació històrica del país.

El cartell d’aquesta edició amb Max Durant, Orphx, Twilight Ritual o Unit Moebus, noms que se sumen als ja confirmats Agent Side Grinder, Daniel Miller (DJ set), Days of Sorrow, Crash Course in Science, Curses, D’Ambassade, Robert Gorl (DAF), Sunroof i Xeno & Oaklander. Tots ells es donaran cita del 25 al 27 de novembre a les diferents localitzacions del festival, en una quarta edició que comptarà amb el showcase del llegendari segell MUTE, conegut per editar els treballs de llegendes com Depeche Mode o Fad Gadget.

Creador d’una fusió única de ritme i de soroll durant gairebé trenta anys, Orphx sempre ha sabut combinar la propulsió del techno amb les tècniques experimentals i els temes crítics de la música industrial. Un altre dels nous noms és l’aclamat duet belga Twilight Ritual, integrants també en paral·lel de les bandes Autumn i A Split Second; així com el mític grup Unit Moebius de Bunker Records, nascut als 90s a Holanda com l’única resposta veritable del ‘Underground Resistance’ a Europa; o el carismàtic Max Durante, precursor del dark techno als 90s i clau del desenvolupament de la cultura rave a Itàlia, i molt actiu a l’escena actual berlinesa.

El lineup destaca també per comptar amb altres noms ja confirmats tan excel·lents com el de Daniel Miller DJ, fundador del segell discogràfic protagonista d’aquesta edició, MUTE, conegut tant per la seva música com pel treball de producció d’una increïble varietat d’artistes. Aquest també és l’any d’artistes de la talla de l’Agent Side Grinder, la banda electrònica sueca amb un so, en aquesta nova etapa, més electrònic i ballable però mantenint intactes tots els elements pels quals són coneguts: ritmes metàl·lics, línies de baix infeccioses, melodies de sintetitzador i temes contundents ben acabats. Els acompanyaran la formació alemanya de post punk Days of Sorrow que des dels 80 estan més actuals que mai i que actuaran per primera vegada a Espanya; Crash Course in Science LIVE, la banda post-punk americana que va començar fent servir instruments de joguina i electrodomèstics de cuina per experimentar amb la música i així evitar els sons de la instrumentació convencional; i Curses, les produccions de les quals són una barreja entre el new wave, post-punk i psychedelic synth vibes que presentarà a Ombra amb el seu nou LP. També actuaran en aquesta quarta edició, la cold wave del duet minimalista d’electrònica Xeno & Oaklander (Liz Wendelbo i Sean McBride aka Martial Canterel), entre d’altres.

Després de tres edicions exitoses, el festival s’ha convertit en un referent de l’escena en el panorama nacional i internacional.

Ombra Festival 2022
Dates: 25, 26 i 27 de novembre
Localizació: Diferents loalitzacions
Webwww.ombrafestival.com
Entrades: disponibles a  Dice

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.