Connect with us

Bolos

Meconio actuarà al Dràstik Punkaires de Granollers

Publicat fa

el

Aquest dissabte 15 de desembre se celebrarà l’última actuació de l’any al Dràstik Punkaires (seu social de l’associació l’Arcada Koncerts i del Col·lectiu Punkaires) de Granollers. Comptarà amb dues propostes molt transversals. Meconio, duet de l’escena underground de Barcelona, en òrbita del col·lectiu “Ojalä este mi bici“, que ja diu molt del perfil de la banda. Lletres que reivindiquen el que tots volem i lluitem… les acompanyaran l’obra de Microteatre “Els Desgraciats” amb dos actors que estan dins del TOP de l’escena alternativa teatral del nostre país, un atemptat teatral de vint minuts per transmetre una història brutal.


A les Meconio se’ls surt la música de dins, toquen perquè no els queda una altra i això es nota en cada cop, et colpejen en cada nota mentre la seva música s’obre pas a cops de colze, entre la urgència rasposa i la bilis corrosiva del punk, entre el “torcimiento” rítmic i la pressió emocional del post, entre una guitarra i una bateria creen cançons que rellisquen esmunyedisses, fugint de les comparacions.

Per obrir la jornada hi haurà una actuació de Microteatre o atemptat teatral, com diuen els seus creadors. “Els Desgraciats” és una obra de 20 minuts de durada on dos clowns intenten sobreviure i llepar­se les ferides en un món post apocalíptic ple de decadència i mandonguilla. Text i Direcció: Iván Morales. Interpretació: Pol Fernández i Albert Boix.


Dissabte 15 de desembre 2018

20.08h – Portes 19.12h
Dràstik Punkaires Granollers (BCN)
Donatiu de 5€

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.