Connect with us

Bolos

Meconio actuarà al Dràstik Punkaires de Granollers

Publicat fa

el

Aquest dissabte 15 de desembre se celebrarà l’última actuació de l’any al Dràstik Punkaires (seu social de l’associació l’Arcada Koncerts i del Col·lectiu Punkaires) de Granollers. Comptarà amb dues propostes molt transversals. Meconio, duet de l’escena underground de Barcelona, en òrbita del col·lectiu “Ojalä este mi bici“, que ja diu molt del perfil de la banda. Lletres que reivindiquen el que tots volem i lluitem… les acompanyaran l’obra de Microteatre “Els Desgraciats” amb dos actors que estan dins del TOP de l’escena alternativa teatral del nostre país, un atemptat teatral de vint minuts per transmetre una història brutal.


A les Meconio se’ls surt la música de dins, toquen perquè no els queda una altra i això es nota en cada cop, et colpejen en cada nota mentre la seva música s’obre pas a cops de colze, entre la urgència rasposa i la bilis corrosiva del punk, entre el “torcimiento” rítmic i la pressió emocional del post, entre una guitarra i una bateria creen cançons que rellisquen esmunyedisses, fugint de les comparacions.

Per obrir la jornada hi haurà una actuació de Microteatre o atemptat teatral, com diuen els seus creadors. “Els Desgraciats” és una obra de 20 minuts de durada on dos clowns intenten sobreviure i llepar­se les ferides en un món post apocalíptic ple de decadència i mandonguilla. Text i Direcció: Iván Morales. Interpretació: Pol Fernández i Albert Boix.


Dissabte 15 de desembre 2018

20.08h – Portes 19.12h
Dràstik Punkaires Granollers (BCN)
Donatiu de 5€

Bolos

The Lizards ens presenten la seva versió de “Bad Reputation” de Joan Jett

Published

on

By

The Lizards han gravat una versió de la cançó “Bad Reputation” de Joan Jett, una de les seves grans influències per al disc recopilatori “Joan Jett & The Runaways Portrait – Fucking Covers With Love”, editat per La Fira Internacional del Disc i al que participen diverses bandes que tenen com a nexe d’unió la dona com una part molt important.

Aquest recopilatori es fabricarà en format CD Digipack Eco (Digisleeve) amb artwork de Pol Font i es regalarà a les properes Fires del disc.

– XXXIII Fira internacional del disc de Barcelona 30 set – 1 & 2 d’octubre 2022 (Estació del Nord).
– XXI Fira internacional del disc de Madrid 8 & 9 d’octubre 2022 (Rafael Hotels Atocha).
– XVIII Fira internacional del disc de Bilbao 15 & 16 d’octubre 2022 (Yimby Bilbao Ercilla).
– XXI Fira internacional del disc de Mallorca set 2023

The Lizards són una d’aquelles bandes cridades a refrescar l’escena rock del nostre país. El seu 4t disc va sortir l’1 d’abril i va ser titulat “Fake Reality”, fent-se ressò de la realitat tan peculiar que ens ha tocat viure els darrers anys, amb un preciós disseny on es reflecteixen tota mena de situacions. A més, el power trio barceloní fa un pas més enllà explorant nous sons però sense deixar de banda aquest estil tan potent com melòdic que tant els caracteritza.

El disc es va presentar amb una gira per les principals ciutats acompanyant als Supersuckers i segueixen confirmant la seva presència a molts festivals. Estan preparant la gira de sales que començarà al novembre i aviat anunciarem noves dates.

“Fake Reality” deixa clar que té tots els ingredients habituals del seu so però també s’obre a sons més propis dels 90, que beuen del grunge i de sons més densos, enriquint encara més el seu so.

Per a alegria dels seus fans, Fake Reality no només es troba disponible en plataformes digitals. També et pots fer amb la teva còpia en CD (digipack amb llibret) o en deliciós vinil de 12″, editat a l’animador pel segell Love Me Like A Reptile Records i el segell francès Adrenalin Fix Music.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.