Connect with us

Novetats discogràfiques

The Lizards, primeres dates pel 2019 i avançament d’un tema del nou disc

Publicat fa

el

The Lizards és un power trio de Barcelona format el 2007 que es caracteritza per les seves grans melodies, una veu preciosa i un so contundent que beu d’influències com Joan Jett, Motörhead o dels Misfits. Al principi era una banda íntegrament de noies però després diferents canvis, en l’actualitat la componen Carla Santacreu (veu principal i guitarra), Judith Jordan (baix i cors) i Edgar Beltri (bateria).

Fa unes setmanes la banda anunciaba que es trobava gravant el seu tercer disc del que avui us presentem la cançó “A Reason”, primer avançament d’aquest nou treball, gravat a La Atlántida Estudios de Barcelona.

El 2 de febrer és la data de la publicació del disc que serà editat pel segell francès Adrenalin Fix per al vinil i per la pròpia banda per a l’edició en CD. Dues setmanes més tard comença la gira que promet ser molt intensa, aquí les primeres dates:

15/02 BURGOS @ La casa de las musas
16/02 PONFERRADA @ Tarari
23/02 ALTURA @ Café Da.Capo
24/02 PEDREGUER @ La Musical
15/03 BALSARENY @ La Parockia
16/03 TERRASSA @ Cavern
22/03 LOGROÑO @ Stereo
23/03 VITORIA-GASTEIZ @ Jimmy Jazz
29/03 ÚBEDA @ Café 31
30/03 ORIHUELA @ La Gramola
10/05 TAFALLA @ Informal
11/05 SABIÑÁNIGO @ Corleone
17/05 BARCELONA @ Rocksound

Durant més de deu anys, The Lizards han actuat amb bandes com The Last Vegas, Cavalera Conspiracy, The Sisters of Mercy, Peter Pan speedrock. The Flaming Sideburns, The Hangmen, The Dickie, The Avengers o Nashville Pussy entre molts d’altres, amb els que van fer aquest any el Route Resurrection per tota la península, del qual han obtingut boníssimes crítiques i gran acceptació del públic.

Novetats discogràfiques

MARAGDA avançen el doble senzill “Skirmish” i “My only link”

Published

on

By

El segon treball de la banda vallesana Maragda portarà per títol ‘Tyrants’ i veurà la llum el proper 8 de maig del 2024 via Spinda Records.

Si el mes passat avançaven la pista que dóna nom a l’àlbum, avui presenten un doble senzill que conformen les cançons “Skirmish” i “My only link”, i ho tornen a fer mostrant-les en les seves versions d’estudi i de directe, extretes aquestes últimes de la live session que recentment van gravar als Siete Barbas Estudios.

Melòdies, atmosferes, composicions de gran complexitat i actitud garatge són els components principals de ‘Tyrants’.

D’aquesta manera, Maragda, continuen desgranant aquest esperat treball que suposa la continuació al seu exitós debut homònim (2021, Spinda Records) i l’EP en directe ‘The Reckless/Evils Seed’ (2022, Spinda Records). En aquesta nova entrega discogràfica la banda ens submergeix en un viatge introspectiu a través d’una amalgama de temes que abasten des de les limitacions autoimposades fins a la lluita pels valors, l’amor, l’esperança i els comiats. Tot plegat es desenvolupa en un hipotètic univers de fantasia, on la psicodèlia i el rock progressiu es fonen constantment afegint matisos d’altres estils com ara el garatge.

Per a la creació de l’àlbum “Tyrants”, Maragda es va embarcar en un viatge creatiu que els va portar als Big Snuff Studios de Berlín, on van col·laborar amb l’enginyer Richard Behrens, conegut pel seu treball amb bandes com Kadavar i Elder. Posteriorment, la masterització va anar a càrrec de l’aclamat enginyer Peter Deimel (habitual de bandes com Motorpsycho) als Black Box Studios de França, consolidant així una col·laboració reeixida que va començar amb el seu àlbum debut.

A l’apartat visual, la banda s’ha tornat a associar amb l’estudi Error! Design (Explosions In The Sky, Russian Circles, Mastodon) per al disseny gràfic de l’àlbum, assegurant una experiència estètica cohesiva i captivadora per als seguidors.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.