Connect with us

Bolos

The Lizards presenten el seu nou clip “Going On” com a resum final de gira

Publicat fa

el

The Lizards ens presenten un nou videoclip de la cançó “Going On”, que reflecteix l’activitat de la banda durant l’any que va durar la seva gira, totalment interrompuda pel Covid-19 quan es disposava a començar la seva recta final en nombrosos festivals durant 2020 que mai van poder arribar a fer-se.

“Inside your head” va ser el tercer disc que va servir per afermar-se com banda després de dos discos i alguns canvis de formació. És el seu disc més sòlid i va sortir al febrer 2019, tocant 54 concerts en un any, incloent dates a França i Dinamarca. A aquestes dates calia haver-li sumat més de 20 que tenien confirmades per acabar la gira que al final no es van poder realitzar.

La banda fa mesos que treballa en la composició del nou disc que arribarà a finals del 2021, i aviat veurà la llum un dels temes d’avançament. També van passar pel programa “Menú Stereo” on van convidar al grup “Los Bengala” per tocar alguns temes junts com la versió del “Bad Reputation” de Joan Jett, una de les grans influències de The Lizards.

The Lizards és un power trio de Barcelona format el 2007 que es caracteritza per les seves grans melodies, una veu preciosa, tornades corejables i un contundent so que beu d’influències com Joan Jett, Motörhead o Misfits. A el principi era una banda íntegrament de noies però després de diferents canvis, en l’actualitat la componen Carla Santacreu (veu principal i guitarra), Judith Jordan (baix i cors) i Edgar Beltri (bateria).

Bolos

Inspira presenta en directe el nou disc aquest divendres a Barcelona

Published

on

By

Els barcelonins Inspira han tornat. Després d’un parèntesi de set anys, la banda capitanejada per Jordi Lanuza acaba de publicar el seu nou disc “Acaba i comença”, que ha produït Pau Vallvé, i aquest proper divendres 13 de maig tindrà lloc el concert de presentació a la nova sala La Textil de Barcelona. Les entrades estan a la venda aquí.

Deu noves cançons on Jordi Lanuza mira enrere però també obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. De moment ja se n’han avançat tres: “El desig original”“Mentre cauen els demés” i “Al bar Vinil”.

Inspira és una de les bandes clau de l’escena barcelonina d’aquest mil·lenni. A la formació actual hi trobem Jordi Lanuza (veu i guitarra), Xavi Molero (bateria), Darío Vuelta (baix) i Fer Acosta (teclats i cors). El grup ha publicat cinc discos: “Cova placenta”(2008), “Escapistes” (2010), “Amunt!” (2013), “Greta” (2015) i aquest nou “Acaba i comença”.

Els propers anunciats d’Inspira són a Roda de Ter (14 de maig) i Tarragona (20 de maig).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.