Connect with us

Bolos

The Lizards presenten el seu nou clip “Going On” com a resum final de gira

Publicat fa

el

The Lizards ens presenten un nou videoclip de la cançó “Going On”, que reflecteix l’activitat de la banda durant l’any que va durar la seva gira, totalment interrompuda pel Covid-19 quan es disposava a començar la seva recta final en nombrosos festivals durant 2020 que mai van poder arribar a fer-se.

“Inside your head” va ser el tercer disc que va servir per afermar-se com banda després de dos discos i alguns canvis de formació. És el seu disc més sòlid i va sortir al febrer 2019, tocant 54 concerts en un any, incloent dates a França i Dinamarca. A aquestes dates calia haver-li sumat més de 20 que tenien confirmades per acabar la gira que al final no es van poder realitzar.

La banda fa mesos que treballa en la composició del nou disc que arribarà a finals del 2021, i aviat veurà la llum un dels temes d’avançament. També van passar pel programa “Menú Stereo” on van convidar al grup “Los Bengala” per tocar alguns temes junts com la versió del “Bad Reputation” de Joan Jett, una de les grans influències de The Lizards.

The Lizards és un power trio de Barcelona format el 2007 que es caracteritza per les seves grans melodies, una veu preciosa, tornades corejables i un contundent so que beu d’influències com Joan Jett, Motörhead o Misfits. A el principi era una banda íntegrament de noies però després de diferents canvis, en l’actualitat la componen Carla Santacreu (veu principal i guitarra), Judith Jordan (baix i cors) i Edgar Beltri (bateria).

Bolos

NUEVA VULCANO i SOULSIDE compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.