Connect with us

Bolos

The Lizards presenten el seu nou clip “Going On” com a resum final de gira

Publicat fa

el

The Lizards ens presenten un nou videoclip de la cançó “Going On”, que reflecteix l’activitat de la banda durant l’any que va durar la seva gira, totalment interrompuda pel Covid-19 quan es disposava a començar la seva recta final en nombrosos festivals durant 2020 que mai van poder arribar a fer-se.

“Inside your head” va ser el tercer disc que va servir per afermar-se com banda després de dos discos i alguns canvis de formació. És el seu disc més sòlid i va sortir al febrer 2019, tocant 54 concerts en un any, incloent dates a França i Dinamarca. A aquestes dates calia haver-li sumat més de 20 que tenien confirmades per acabar la gira que al final no es van poder realitzar.

La banda fa mesos que treballa en la composició del nou disc que arribarà a finals del 2021, i aviat veurà la llum un dels temes d’avançament. També van passar pel programa “Menú Stereo” on van convidar al grup “Los Bengala” per tocar alguns temes junts com la versió del “Bad Reputation” de Joan Jett, una de les grans influències de The Lizards.

The Lizards és un power trio de Barcelona format el 2007 que es caracteritza per les seves grans melodies, una veu preciosa, tornades corejables i un contundent so que beu d’influències com Joan Jett, Motörhead o Misfits. A el principi era una banda íntegrament de noies però després de diferents canvis, en l’actualitat la componen Carla Santacreu (veu principal i guitarra), Judith Jordan (baix i cors) i Edgar Beltri (bateria).

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Published

on

By

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.