Connect with us

Bandes

House of Fever! Live Sessions presenta a WolfWolf interpretant en directe ‘The Blind Butcher’ i ‘Klaus’

Publicat fa

el

House of Fever! Live Sessions és un projecte nascut de la unió entre l’estudi d’enregistrament La Masia Music Lab, amb seu a la masia Can Vilagut, a Collserola, i l’agència de comunicació musical Fever! Productions i el realitzador audiovisual Carlos Sedeño (a.k.a. Carlsed). Es tracta d´una sèrie de live vídeos rodats a l’interior de la masia que pretén servir d’aaparador a bandes i artistes del panorama local musical, però també internacional.

El duet suís WolfWolf protagonitza el tercer capítol de la sèrie de live videos amb dues de les seves cançons més populars: ‘The Blind Butcher’ i ‘Klaus’.

Al tercer episodi de House of Fever! Live Sessions ens presenten el duet suís de trash&blues WolfWolf, que per uns dies van canviar el seu hàbitat natural dels boscos suïssos pels de Collserola, a Barcelona, on a més de buscar noves preses per emportar-se a la gola, van aprofitar per gravar dues de les seves cançons més populars a La Masia Music Lab. Després del vídeo inaugural protagonitzat per Señor Suerte i el seu tema ‘El descalabro (El Enfado)’, un segon vídeo en acústic i en directe de “MUCHO MUCHO MUCHO”, l’últim single de Delafé (Óscar D’anell) i Marina Prades, arriba ara un capítol doble on WolfWolf interpreta “The Blind Butcher” i “Klaus“.

Natura, música, entorn rural i història, tot captat per la qualitat increïble d’un gran estudi d’enregistrament i d’una càmera Red.

Bandes

Vida Records afegeix artistes a la seva cartera

Published

on

By

A partir d’ara destinaran més recursos per fer créixer el segell no tan sols en l’àmbit artístic sinó també a escala organitzativa amb la incorporació de destacats professionals en l’àmbit del management, el màrqueting i la gestió editorial.

Com a novetat destacada, al març veurà la llum un nou senzill de Clara Peya amb la col·laboració de l’asturià Rodrigo Cuevas i el bosni  Božo Vrećo amb el títol de Agua en el pulmón

La Clara, a més, estarà actuant el pròxim 19 de gener a Madrid al Teatro Infanta Isabel com a part de la programació del festival Inverfest.

Fidels a la seva filosofia d’afavorir al nou talent els fa molt contents anunciar la incorporació de quatre artistes a les seves files, cadascun d’ells amb un marcat caràcter artístic i amb talents diversos.

Amaia Miranda és una cantautora provinent del País Basc que presentarà el seu disc de debut el 25 febrer amb el títol de Cuando se nos mueren los amores. Un treball de folk íntim i cru on destaca el seu enorme talent a la guitarra, que ja ha rebut el reconeixement de públic i crítica durant la seva participació en la premiada obra teatral Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29).

BOYE és el nom artístic del músic, creador escènic i actor David Menéndez. Un artista multidisciplinari que va irrompre al panorama musical el 2019 amb un so fresc i irreverent que mescla gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica i un directe impactant que va fer trontollar els fonaments del festival l’estiu passat. De la mà del seu fidel productor Arnau Vallvé (Manel) entregarà un nou senzill al març.

The Bird Yellow és l’àlies de Gerard Vidal, músic i cineasta barceloní, codirector de la pel·lícula Les dues nits d’ahir guardonada al Festival de Málaga. El 8 d’abril veurà la llum el seu segon disc, una breu i contundent col·lecció de cançons indie-rock on llueix la seva imponent veu que l’emparenta amb noms com Patrick Watson, Villagers o elbow.

Socunbohemio és el pseudònim de l’Artur Viñas, un jove talent amb un instint melòdic increïble, una sort de McCartney o Nilsson de butxaca amb lletres sorprenentment madures. La seva celebrada sèrie de senzills estacionals culminarà al febrer amb Conte d’hivern, amb sucoses sorpreses previstes pels pròxims mesos i el seu esperat disc de debut projectat per la tardor.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.