Connect with us

Bandes

Santa Companha, nova incorporació a Humo Intl.

Publicat fa

el

“Andad de día, que la noche es mía”. Aquesta és la frase que es diu que repeteix la “Campaña” mentre vaga pels camins. Tot just complerts els 20 anys, Ares, Mateo, Elvira i Lucía han format a València aquest quartet de post-punk eteri i malenconiós. Perles de pop brillant, embadalit, alhora atmosfèric i directe com una fletxa, xopat de ressons del passat des del present més radical, carregat d’albada sense dormir.

Decidits a traçar el seu propi camí fins a les darreres conseqüències, Santa Companha han avançat entre les tenebres amb intuïció i intenció en cadascun dels seus passos, amb tota la fermesa que atorga escoltar-se un mateix. Amb aquestes cinc pistes d’avançament, disponibles per escoltar a partir d’avui sota el títol de “Lance”, inicien el seu recorregut a Humo Internacional. Aquestes cinc pistes d’avançament materialitzen la primera part del que serà el seu imminent EP de debut, “Lance de Honor”.

En un món enterrat per la mala herba dels segles, Santa Companha ens transporta a duels de guant blanc en què encara regeixen normes cavalleresques, i també a duels per pèrdues íntimes, canalitzats en melodies i lírica entelades de colors en VHS, una boira onírica que rebutja renunciar a la màgia. La música de Santa Companha t’envaeix a poc a poc des de les profunditats dels boscos i, com la processó d’ànimes penitents, t’espera a la cruïlla de camins per dir-te “et toca a tu”.

Bandes

Tornen Familea Miranda, en directe i amb vinil

Published

on

By

Amb més de 20 anys d’existència i havent tocat a gairebé tots els racons recòndits de les Europes. Katafu Rozas, Alex Farré i Milo Gomberoff segueixen donant-ho tot als seus inoblidables i quantiosos concerts. La banda Familea Miranda anuncia una sèrie de novetats i concerts per a aquest final d’any.

Tot començarà amb un concert a Barcelona amb els seus col·legues Tiznao i alguns convidats per un retrobament espectacular.

28 d’octubre 2022
Familea Miranda + Tiznao + Convidats espectaculars
21.30h. Sala Vol (C/. Sancho d’Àvila, 78, 08018 Barcelona)
Entrades ja a la venda al següent enllaç

Agenda
El 29 d’octubre Familea Miranda estarà en directe a una de les catedrals de la música de la península, el Plug In the Gear de Benicarló, al costat dels mateixos Tiznao.
Del 10 al 22 de novembre els Miranda estaran posant-li soroll al Festival Primavera Sound de Xile i realitzant presentacions en directe en aquell llarg i angost país, amb la col·laboració amb les amigues d’Armonica (armonica.cl).

Novetats discogràfiques
Les novetats inclouen l’alliberament de gairebé tota la seva discografia a les plataformes de streaming i (Sorpresa!) el llançament de l’edició en vinil, per primera vegada, del disc “Ensayo Error” (2006 Hukot Disc, Disco Intrépido). El disc es pot pre-reservar des d’aquest mateix moment a Botiga Hukot.

Ensayo Error (2006, Hukot Disc, Disco Intrépido)

I no acaben aquí les novetats, ja que Familea Miranda estan preparant una sèrie de cançons que constituiran nou material discogràfic properament.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.