Connect with us

Art Visual

El duet suís de rock alternatiu i post-punk Grey Lips, ens presenta el vídeo animat del senzill “Constrained”

Publicat fa

el

El nou àlbum “Masquearde” ja està disponible en LP i digital a través de Fer de Lance Records i Urgence Disks.

Unes setmanes després del llançament oficial de l’àlbum “Masquearde”, el duo suís Grey Lips ens comparteix un vídeo animat que il·lustra la cançó “Constrained”.

Per recordar-ho, Grey Lips, formats per Perrine Berger (Adieu Gary Cooper, Perrine 3000…) i Matthieu Hardouin (Zatokrev, Impure Wilhelmina, Fallan, Hateful Monday, Orchestre tout puissant Marcel Duchamps…), tocant algun tipus de música cold-punk-wave.

El seu treball de llarga durada debut “Masquearde”, encara està disponible en físic i digital a través de Fer De Lance Records (Future Faces) i Urgence Disks i en streaming complet a Bandcamp.

Grey Lips van néixer a Ginebra, Suïssa. La ciutat dels tractats de pau, de la comunicació entre pobles, de les grans instàncies internacionals. Ginebra també és una ciutat de banquers, comerciants de mercaderies i exiliats fiscals.

Hi ha una vida alternativa a Ginebra que troba el seu camí entre els diners bruts, els ideals corruptes i els hàbits de la comoditat del món occidental. Grey Lips crea les seves cançons com peces de trencaclosques, per donar sentit al caos, el dolor i els malentesos, que formen part de la vida quotidiana de cada cop més privilegiats d’aquest món.

La música de Grey Lips està orientada cap a la reverberació, les acusacions d’incantació i les escales frígies.

Per als fans de Killing Joke, Fugazi, The Cure, Cave In, Hot Snakes, Motorama…

Art Visual

Primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni

Published

on

By

El diumenge 21 de Gener, Makipomba juntament amb Mar Negre i Pardal, organitzen el primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni.

El gran esdeveniment ve acompanyat de un taller de poesia gegant, mercadillo durant tot el dia en el que participen molts altres col·lectius, taller de fanzines, presentació del pardal 5, micro obert i extrema diversió.

Envien el cartell, que pròximament penjaran al instagram de l’antiga massana i Makipomba. També podeu posar paradeta al mercadillo si voleu!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.