Connect with us

Novetats discogràfiques

LALO LÓPEZ torna amb “Víctima del Deseo”, un trepidant tema de punk-funk produït pel Sr. Chen

Publicat fa

el

La passió desbordant de Lalo López es desplega amb cada acord del seu proper EP en solitari, L, que veurà la llum a l’abril. Després de l’incendi emocional que va ser “Árboles”, ara ens submergim en les flames vibrants de “Víctima del Deseo”, un vertiginós tema de punk-funk gestat pel geni musical del Sr. Chen.

La cançó ressona amb la urgència d’un tema de LCD Soundsystem, convidant-nos a submergir-nos al ritme amb la mateixa intensitat que un rocanrol d’Eddie Cochran alterat per amfetes. És un viatge tragicòmic, com un Romeu decadent a la recerca de la seva Julieta en un after-hour, però aquest viatge es tradueix a “Víctima del Deseo”, una muntanya russa emocional que culmina en un cadàver exquisit, una obra mestra musical.

Brigitte Emaga presta la seva veu, una joia en aquesta simfonia d’emocions, mentre el Comandant Loperena deslliga la seva màgia a la guitarra solista. Lalo López desafia les normes, deconstruint el mite de l’amor a primer cop d’ull amb distorsions i una producció bruta, però poderosa. Cada nota és una declaració de rebel·lia, una ruptura amb allò convencional, i ens porta a ballar amb la desenfrenada passió de gossos en zel.

Aquest pas audaç marca la nova travessia musical de l’artista barceloní després de la dissolució de la Fundació Tony Manero. És una odissea basada en el risc, l’experimentació i la intrèpida connexió amb la música de ball més contemporània. A cada compàs, Lalo López ens guia per un camí on la música es converteix en una expressió visceral de les seves emocions més profundes.

Però entre els acords i les lletres apassionades, sorgeix una incògnita intrigant que es desvetlla al lyric vídeo: Qui va matar Lalo López?

La idea darrere del lyric video del tema es transforma en una cosa única i provocadora quan Lalo decideix portar-lo a un nivell completament diferent. En lloc de seguir la convencionalitat, ens submergim en l’estètica del crime scene video. Inspirat en l’estil anticlimàtic d’Aki Kaurismaki, decideix representar la trama visual del vídeo com una escena del crim, on la narrativa se centra en l’assassinat de Lalo López, presentant pistes visuals i detalls a cada fotograma.

El cadàver d’una estrella decadent del rock es converteix en el punt central del vídeo, però la història no es presenta de manera lineal; més aviat, es proporcionen fragments d’evidència de manera desordenada, desafiant els espectadors a reconstruir la trama per ells mateixos.

La genialitat de lenfocament rau en la participació activa del públic. Lalo convida els fanàtics a crear les seves pròpies històries de l’assassinat utilitzant les pistes visuals proporcionades al lyric video. A les seves xarxes socials, encoratjarà els seguidors a compartir les seves versions més imaginatives i absurdes del crim, cadascuna més creatiu i extravagant que l’anterior.

El lyric video no es converteix només en una obra d’art visual, sinó que també es transforma en una plataforma interactiva on els fanàtics es converteixen en detectius d’una història fictícia. L’enfocament innovador i la participació activa del públic eleven l’experiència del lyric video a una forma d’entreteniment única i memorable.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.