Connect with us

Música Secreta

Música secreta és una producció de Plans Films, on entrevisten a bandes de forma secreta…


PENTINA’T LULA
Les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas són Pentina’t Lula, les Rrrrriot Ladies de l’escena underground barcelonina. Catalitzen el trauma d’haver patit una educació musical absolutament anacrònica fent cançons curtes que sonen a garatge-punk amb lletres transgressores i iròniques a favor del feminisme i de la llibertat d’expressió. Des de l’autogestió i el cooperativisme volen construir la new wave catalana i poder riure’s a gust de tot.


MECONIO
A les Meconio se’ls surt la música de dins, toquen perquè no els queda una altra i això es nota en cada cop, et colpejen en cada nota mentre la seva música s’obre pas a cops de colze, entre la urgència rasposa i la bilis corrosiva de l’punq, entre el “torcimiento” rítmic i la pressió emocional del post, entre una guitarra i una bateria creen cançons que rellisquen esmunyedisses, fugint de les comparacions.


Linalab & NOTme
Música experimental, gravat al Eufònic Festival.


ESTHER CONDAL
L’Esther Condal és una de les sorpreses més encisadores. Jazz, cançó, pop, en la seva veu prenen una personalitat única. Cançons en anglès, francès i català conformen el seu disc de debut, “Home”.

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.