Connect with us

Festival

Madness s’afegeix al cartell del Vida 2019

Publicat fa

el

EL VIDA segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Madness com a nou cap de cartell. La reconeguda formació britànica s’afegeix als ja confirmats Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Sharon Van Etten, Superchunk, El Mató a un Policia Motorizado, Didirri, Joan Colomo, Stella Donnelly i CARLA. El VIDA 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Madness va ser una de les bandes protagonistes del renaixement del ska entre la dècada dels 70 i els 80 amb la confecció de cançons tan mítiques com “Our House” o “One Step Beyond”. Però la formació originària de Camden Town no va voler quedar-se tan sols en aquest gènere sinó que va anar incorporant elements del Motown, soul i pop britànic al seu so. La banda liderada per Chris Foreman visitarà la sisena edició del VIDA amb Can’t Touch Us Now (Universal Music, 2016) com el seu darrer àlbum d’estudi.

Estan en venda els darrers abonaments al preu de 70€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.

Festival

L’Hereu Escampa presentarà dins de la programació del Festival Fusiònica el seu darrer disc “Futur Ancestral”

Published

on

By

Aquesta ja serà la quarta participació de l’Hereu Escampa al Festival Fusiònica. El concert serà aquest dissabte 24 de setembre al Dràstik de Granollers, juntament amb els Tiznao, trio de la fatoria Ojala Estë Mi Bici. “Tant musicalment, com d’actitud, encaixen perfectament al perfil fusiònic i amb l’excusa del nou disc per part seva, i dels 25 anys per part nostra, és una bonica ocasió per tornar a creuar els nostres camins i gaudir d’una vesprada de punk nostàlig” ens comenten des de l’organització.

L’Hereu Escampa és punk i nostàlgia, el duet de Manlleu (Barcelona) format per Guillem (bateria i veu) i Carles (guitarra i veu) vessa energia, ruralisme i malenconia a parts iguals. Durant els últims mesos porten divagant per retrobar-se i compartint sobretaules infinites per definir el que podria ser el grup després d’un 2020 estrany. El resultat podria ser un nou LP anomenat “Futur Ancestral (HiddenTrack Records, 2022)”, el seu tercer disc, una nova etapa de la seva trajectòria, i també de les seves vides. Les seves cançons no parlen de l’avorriment, la fe, la fortuna, els dies bons, clars i fugaços o la incertesa, sinó que, a través de les històries que s’hi expliquen, veuen com impacten en les seves vides tots aquests factors.

Els acompanyaran Tiznao, que com si es tractés d’un tros de plastilina a què se li colpeja des de tots els angles possibles, aquest trio format per dos terços del que va ser Decurs assota la seva música post-coses amb la intenció de donar-li una forma que encara no saben molt bé quina serà, ni per què serà o amb quines intencions serà: com quan jugues amb plastilina, l’important és amassar, formar i després destruir per acabar fent cançons més o menys normals amb les seves dissonàncies, els seus canvis, els seus senars i les seves atmosferes.

++++++
Dràstik
Joanot Martorell, 12. Granollers (BCN)
Donatiu 8€
fusionica.org
++++++

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.