Connect with us

Bandes

Instituto Mexicano del Sonido remixea “Como la Miel” de Lidia Damunt

Publicat fa

el

Després dels dos primers avançaments del EP de remixes de Lidia Damunt, dos hits incomparables, cadascun per les seves pròpies raons: el primer, amb una lectura Hyper-Pop del “Bolleras como Tu” a càrrec de Putochinomaricón, i el segon, de la mà dels Hidrogenesse amb un imparable remix de “Tú me das”. Seguint-i mantenint el llistó, arriba Camilo Lara, el jefe del Instituto Mexicano del Sonido amb la seva visió de “Como la miel”. Tan a prop de la new wave brillant dels Eurythmics com de la imatgeria punk-folk de The Slits o de la dansa encesa d’artistes com els seus compatriotes Silverio o Quiero Club, aquesta remescla del productor mexicà imposa un viatge d’esperit musical que ens porta de cap a la punta del globus terraqüi.

Lidia Damunt, que compta amb “Nacer en Marte” com el seu últim i celebrat LP, ens sorprendrà aquest any amb un EP de remixes a càrrec de diversos dels seus artistes favorits. La cantautora decideix seure en una cadira, i veure com d’altres la miren i la interpreten en quatre tracks que redimensionen quatre dels clàssics recents d’una de les muses de l’indie estatal.

Bandes

Tornen Familea Miranda, en directe i amb vinil

Published

on

By

Amb més de 20 anys d’existència i havent tocat a gairebé tots els racons recòndits de les Europes. Katafu Rozas, Alex Farré i Milo Gomberoff segueixen donant-ho tot als seus inoblidables i quantiosos concerts. La banda Familea Miranda anuncia una sèrie de novetats i concerts per a aquest final d’any.

Tot començarà amb un concert a Barcelona amb els seus col·legues Tiznao i alguns convidats per un retrobament espectacular.

28 d’octubre 2022
Familea Miranda + Tiznao + Convidats espectaculars
21.30h. Sala Vol (C/. Sancho d’Àvila, 78, 08018 Barcelona)
Entrades ja a la venda al següent enllaç

Agenda
El 29 d’octubre Familea Miranda estarà en directe a una de les catedrals de la música de la península, el Plug In the Gear de Benicarló, al costat dels mateixos Tiznao.
Del 10 al 22 de novembre els Miranda estaran posant-li soroll al Festival Primavera Sound de Xile i realitzant presentacions en directe en aquell llarg i angost país, amb la col·laboració amb les amigues d’Armonica (armonica.cl).

Novetats discogràfiques
Les novetats inclouen l’alliberament de gairebé tota la seva discografia a les plataformes de streaming i (Sorpresa!) el llançament de l’edició en vinil, per primera vegada, del disc “Ensayo Error” (2006 Hukot Disc, Disco Intrépido). El disc es pot pre-reservar des d’aquest mateix moment a Botiga Hukot.

Ensayo Error (2006, Hukot Disc, Disco Intrépido)

I no acaben aquí les novetats, ja que Familea Miranda estan preparant una sèrie de cançons que constituiran nou material discogràfic properament.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.