Connect with us

Bandes

The Surfin’ Limones, garatge i tequila des de Mallorca!

Publicat fa

el

The Surfin’ Limones és un power trio de surf punk i power rock and roll. Li donem un pas més enllà al punk, garatge, surf, psychobilly, passant-se pel forro els hashtags i les regles.

Aquests cafres, amants del surf, skate, el surf de vela, surf-skate i tot el que es pugui baixar lliscant d’amunt d’una taula. Descarreguen tota la seva energia a través de la música i van arribar a el nirvana sobre l’escenari, com un surfer sobre una taula entubats en Pipeline.

Vam començar fent versions dels seus adorats The Beach Boys i llegendes de la música Surf. Aviat van decidir seguir el seu camí i es van submergir en la recerca d’una identitat i un so propi. Al 2017 van llançar la seva “opera prima”. APOLO I, amb RER Records, que van prsentar a petites sales i festivals.

Al 2018 van gravar el seu segon disc, “STEREOCOSMIC“, va ser també publicat amb RER Records i ho van fer rodar durant tot el 2018 i 2019 per tota la geografia peninsular. I com passa amb el surf … després de molt remar, es van reunir les condicions perfectes per agafar una onada per al record. A l’octubre del 2018 van girar amb la banda sueca Sonic Surf City editant un 7 polzades conjuntament amb Vinylgossen Records.

Bandes

Enemic Interior, demo amb cinc cançons cantades en català i amb una bona dosi de mala hòstia

Published

on

By

Enemic Interior són una banda de Barcelona amb gent que toca o ha tocat a bandes com Univers, Wind Atles, Heather, SDH, Aliment, Nois o Brut.

A finals del 2020 i després d’haver viscut una de les coses més rares que ens ha tocat viure mai i amb aquesta experiència tan recent a l’esquena van gravar aquesta demo al seu local d’assaig i la van barrejar i masteritzar amb Will Killingsworth a Dead Air Studios , una demo de cinc temes amb un so molt personal que remet tant al hardcore, com al punk i fins i tot al post punk i l’oi!, i amb el que sens dubte aconsegueixen alguna cosa que en el meu cas almenys a dia d’avui s’agraeix i és que d’alguna manera t’encens en escoltar-los, és com si tu fossis una puta bomba i aquests cabrons encenguessin la metxa, donen ganes de fer coses que no sé si cal descriure aquí, però potser ara calen aquestes coses, això que criden tirar més llenya al foc.

Amb demo amb el nom homònim i editada pel segell valencià Flexi Discos, us porten aquestes cinc cançons cantades en català, amb una bona dosi de mala hòstia i alhora plena d’introspecció, perquè es pot estar emprenyat pel que t’envolta i pel que han fet de nosaltres i alhora mirar-ne a dins per veure que cal canviar, que cal arreglar o que cal acceptar i aprendre.

Una banda que et fa venir ganes de liar-te a hòsties (contra algú que s’ho mereixi) o si no et poses a cridar, agitar-te i recargolar-te en un concert celebrant aquesta comunió entre tu i els teus semblants de la qual tant patim en aquesta època de merda, tant de bo això tan important que ens han pres no tard a succeir i per descomptat el dia que passi amb Enemic Interior serà un d’aquells dies amb majúscules, mentrestant aquí ho pots escoltar i si vols també ho pots adquirir, com un altre bé de consum.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.