Connect with us

Novetats discogràfiques

AGOST posen el punt i final a la trilogia “The Wind Palace” amb el seu últim doble single

Publicat fa

el

Fa aproximadament un any, AGOST començava una trilogia anomenada “The Wind Palace”. Una sèrie de tres capítols on pretenien expressar, a través de la seva música, els diferents comportaments i formes d’actuar deL vent. Un viatge que parla de les conductes de l’aire i de les seves conseqüències, però que és fàcil de traslladar als hàbits humans.

Aquesta odissea començava amb “Tramuntana” i “Austral”, un episodi on el caos i els nous començaments es donaven la mà, però també on AGOST ens descobria nous matisos musicals, portant-nos per igual a passatges pop com a camins més experimentals. Després van arribar “Zephyr” i “Zonda”, dos vents càlids que ens portaven a la calma, un homenatge a el déu Zèfir, déu de el vent de l’oest, conegut com el vent més suau, missatger de la primavera. Ara, tancant la trilogia, AGOST ens presenten Bison in a Blizzard i “Aura”. Un últim episodi on trobem “Bison in a Blizzard”, la cara A, amb un so nostàlgic, que li fa l’ullet als AGOST dels inicis, però que es desenvolupa amb la contundència i la profunditat dels AGOST del present. I “Aura”, la cara B, on arriba la pau, la tranquil·litat, el lloc anhelat, la dolça brisa que tanca aquesta història. Com els anteriors episodis, aquest últim single va acompanyat d’un videoclip realitzat pels mateixos AGOST en col·laboració amb Danlezz.

“The Wind Palace” bé podria ser el perfecte resum d’aquest últim any, amb els seus diferents moviments, amb els canviants estats d’ànim. Un camí contradictori i de confrontar emocions en el qual AGOST, han posat una impecable banda sonora.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.