Connect with us

Novetats discogràfiques

AGOST posen el punt i final a la trilogia “The Wind Palace” amb el seu últim doble single

Publicat fa

el

Fa aproximadament un any, AGOST començava una trilogia anomenada “The Wind Palace”. Una sèrie de tres capítols on pretenien expressar, a través de la seva música, els diferents comportaments i formes d’actuar deL vent. Un viatge que parla de les conductes de l’aire i de les seves conseqüències, però que és fàcil de traslladar als hàbits humans.

Aquesta odissea començava amb “Tramuntana” i “Austral”, un episodi on el caos i els nous començaments es donaven la mà, però també on AGOST ens descobria nous matisos musicals, portant-nos per igual a passatges pop com a camins més experimentals. Després van arribar “Zephyr” i “Zonda”, dos vents càlids que ens portaven a la calma, un homenatge a el déu Zèfir, déu de el vent de l’oest, conegut com el vent més suau, missatger de la primavera. Ara, tancant la trilogia, AGOST ens presenten Bison in a Blizzard i “Aura”. Un últim episodi on trobem “Bison in a Blizzard”, la cara A, amb un so nostàlgic, que li fa l’ullet als AGOST dels inicis, però que es desenvolupa amb la contundència i la profunditat dels AGOST del present. I “Aura”, la cara B, on arriba la pau, la tranquil·litat, el lloc anhelat, la dolça brisa que tanca aquesta història. Com els anteriors episodis, aquest últim single va acompanyat d’un videoclip realitzat pels mateixos AGOST en col·laboració amb Danlezz.

“The Wind Palace” bé podria ser el perfecte resum d’aquest últim any, amb els seus diferents moviments, amb els canviants estats d’ànim. Un camí contradictori i de confrontar emocions en el qual AGOST, han posat una impecable banda sonora.

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenta el seu nou video-single, “Llorando”

Published

on

By

Podem aguantar les maneres. Sí, podem fer com que no passa res 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, durant setmanes, mesos, anys; podem capejar aquesta ruptura, o mirar enrere així en general, o agafar una feina a una hora en metro, o mirar als ulls a la mort, o contemplar el món en flames, o fins i tot fer videoconferències “sobre un projecte” d’una hora mentre penses amb la teva quota d’autònoms. Però plorar, això no ens ho pot treure ningú. Plorant reconeixem, i plorant podem disparar una metralladora, i també plorant celebrem. Rata Negra parlen al seu nou vídeo-single de plorar per tornar a la ciutat, de plorar per tornar a treballar, o per haver de treballar de per vida. També de llàgrimes d’alegria davant la desgràcia aliena d’aquesta persona a qui detestes. Però també plorar per no poder descansar, per tenir gana, ressaca o ansietat. La vida a la gran ciutat, que bona és, però quines ganes de plorar et donen pensant en estar així per sempre més.

Rata Negra presentaran el “Una Vida Vulgar” l’11 de setembre a la Sala Sol, efectivament, això és demà passat, però això ja està esgotat. Però també els podràs veure al BAM de Barcelona el 24 de setembre o a Porta Caeli (Valladolid) el 25, queden poques entrades però si et dones pressa encara arribes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.