Connect with us

Novetats discogràfiques

Bailando, nou single de la nova formació de punk digital La Élite

Publicat fa

el

La Élite és el projecte de dos bons amics de Lleida. Nil Roig (A.K.A Yung Prado) i David Burgués, que beuen del punk dels 80s, del new wave i dels sons electrònics amb caixes de ritmes i sintetitzadors.

La Élite és punk, La Élite és pop, La Élite és el que necessitàvem i no sabíem. “Bailando”, editat pel segell Montgrí (2021), propietat dels Cala Vento, és el seu nou single i un homenatge a tot el que hem perdut aquest últim any, la banda sonora perfecta per recuperar plaers oblidats i ballar el que no hem ballat en mesos.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.