Connect with us

Novetats discogràfiques

Bailando, nou single de la nova formació de punk digital La Élite

Publicat fa

el

La Élite és el projecte de dos bons amics de Lleida. Nil Roig (A.K.A Yung Prado) i David Burgués, que beuen del punk dels 80s, del new wave i dels sons electrònics amb caixes de ritmes i sintetitzadors.

La Élite és punk, La Élite és pop, La Élite és el que necessitàvem i no sabíem. “Bailando”, editat pel segell Montgrí (2021), propietat dels Cala Vento, és el seu nou single i un homenatge a tot el que hem perdut aquest últim any, la banda sonora perfecta per recuperar plaers oblidats i ballar el que no hem ballat en mesos.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.