Connect with us

Novetats

Neix a Barcelona el nou segell discogràfic Magic Mountain

Publicat fa

el

Neix a Barcelona el nou segell discogràfic, plataforma de llançament i representació d’artistes Magic Mountain, vinculat a Sala Upload, Gambeat Weekend i Bcn Psych Fest.

El nom escollit fa referència a la Muntanya de Montjuïc de Barcelona, ​​emplaçament en el qual el col·lectiu desenvolupa gran part de la programació musical així com seu de les seves oficines.

La nova discogràfica sorgeix com un instrument per donar cobertura i visibilitat a grups, artistes locals i internacionals i donar suport al talent jove en un context d’extrema dificultat. Per a això posa a la seva disposició tots els recursos que ha anat atresorant durant aquest temps: sala de concerts pròpia, productora de vídeo, equip de comunicació i disseny, agència de contractació…

El primer fitxatge del segell és el grup barceloní Stay que editarà el seu nou disc “Old Sounds of Modern Music”. La sortida està prevista pel setembre de 2021. “Hold on” el seu primer single d’avançament publicat el passat mes de juny.

Novetats

Terròs de sucre, nou videoclip de Puma Rai Tape Diana

Published

on

By

Vídeo per la cover de “Sugarcube” de Yo La Tengo inclòs al recopilatori “Yo La Tengo C (L) overs”, amb 52 versions homenatjant el grup de Hoboken. Editat per Ultra-Local Records i Edita la servidumbre.

 “Yo la Tengo C​(​L​)​overs” és la nova macro-referència que edita la servidumbre (casa de cassets, fanzines i coses, nascuda a la servidumbre de Ultra-Local Records) i la presenten així:

“Yo la Tengo C (L) overs” neix a partir d’una convocatòria realitzada al programa de ràdio “Hip-Hip Ultra”. Encara que en realitat neix molt abans, la idea era fer una versió de la banda Yo la Tengo, pujar-la a YouTube i intentar que la banda es passi per la botiga “Ultra-Local Records”. Tot i fer una versió d’una versió (el tema 36 d’aquest recopilatori signat per la banda Municipal d’Ultra-Local , formada per Edu Mató, Raúl Burrueco, Ferran Baulcells, Miquel Sospedra i Raül Chamorro), Ira i James es van acabar passant per la botiga abans del seu concert, en un parc d’atraccions de la ciutat, generant enrenou general entre la parròquia. Gil no hi era, però aquesta és una altra història. Ira tornaria anys després, encara que no recordava haver estat allà. Com ja van fer amb les vuit hores de Kraftwerk, la idea era fer un Hip-Hip Ultra especial amb totes les versions rebudes i que aquells que volguessin, poguessin tocar-les en directe. “Una vegada més vam pensar que es quedaria en alguna cosa entre amics. Però vam rebre més de 50 versions i molts volien tocar-la en directe, així que el millor seria fer el programa fora de la botiga. El faríem a la sala VOL. Un vermut de diumenge per a tots els públics, ràdio, grups en directe…” comenten des de la botiga. La data era el 26 d’abril de 2020, amb la idea de fer una edició en cassette per a la presentació, però se’ls en va anar de les mans amb tanta banda implicada. Ara estan mirant altres opcions…

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.