Connect with us

Bolos

Els Surfing Sirles anuncien concert a la sala Apolo el 30 de desembre

Publicat fa

el

“Fa un any la Lulu, el Roger i el Martí es van tancar a triar i remenar vídeos, àudios i mandangues boniques del septenni 2006-2013 i van parir el documental Material Sirles. Com que va quedar maco, van tenir moltes ganes que tothom el veiés i ara s’estrena a l’Inèdit. Aprofitant l’avinentesa hem decidit fer un concert i celebrar-ho. Serà el 30 de desembre a l’Apolo. Ens fa molta il·lusió tornar a tocar aquelles cançons i encara ens en farà més si veniu a cantar-les amb nosaltres”
Els Surfing Sirles

Tal com acaba d’explicar el propi grup, l’estrena del documental “Material Sirles”, que es projectarà aquesta tardor al festival In-Edit, ha estat l’espurna que ha animat Els Surfing Sirles a tornar per un dia a l’escenari amb un concert especial. La cita serà el divendres 30 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona. Martí Sales, Xavi Garcia i Guille Caballero estaran acompanyats per Mau Boada i Joan Colomo, que ja van participar en l’última retrobada del grup l’any 2018.
 
Entrada anticipada: 12 euros (a la venda de d’avui):
https://entradium.com/events/els-surfing-sirles-a-l-apolo
Entrada a taquilla: 15 euros

“MATERIAL SIRLES: UN SEPTENNI”
Documental realitzat per Lulu Martorell
Estrena a l’In-Edit: Dilluns 31 d’octubre, 19h, Cinema Aribau

Remenat de vídeos privats, cridòries, entrevistes i concerts del grup català de punk-rock garatger Els Surfing Sirles (2006-2013). Tan caòtic i efervescent com ells mateixos, condensa l’humor, la rauxa i la brillantor d’uns amics que cantaven als ionquis, a les pubilles i als “punkis rumberos”, i es fotien de déu i sa mare.

Bolos

Cannibal Corpse en directe a Barcelona

Published

on

By

És francament difícil quedar-se amb només un dels treballs dels Cannibal Corpse, quan recordem tota una adolescència vibrant amb “Tomb Of The Mutilated” (1992), “Vile” (1996) o “Bloodthirst” (1999). Però els pioners del brutal death metall no han deixat de treballar en aquests 35 anys de carrera i encara culejaba la pandèmia quan “Violence Unimagined” (2021) esclatava a la nostra cara amb l’habitual càrrega de triperia i riffs embogidors. Amb aquest darrer treball, la controvertida formació obria la porta al llegendari Erik Rutan, exguitarrista de Morbid Angel i líder indiscutible de Hate Eternal, redoblant així la demolidora aposta dels nord-americans.

Per si tot això fos poc, Cannibal Corpse s’han envoltat d’una cohort demoníaca per assaltar tota Europa, ni més ni menys que els suecs Dark Funeral, Ingested i Storm Ruler.

Cannibal Corpse recalarà a la peninsula aquest març amb 3 dates imprescindibles, el 15 de març a Villava, el 16 de març a Madrid i el 17 a Barcelona.

RAZZ 2
OBERTURA DE PORTES: 17:30 H
TAQUILLA: 40 €
ANTICIPADES: 35 € + despeses de distribució
PUNTS DE VENDA: www.madnesslive.es

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.