Connect with us

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Publicat fa

el

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Bolos

LA INQUISICIÓN treu “Sombra y Luz”, el primer single del seu esperat nou disc

Published

on

By

La Inquisición presenta el seu tercer llarga durada, un disc gestat a foc lent a les catacumbes del punk barceloní. Un disc més profund i veterà que presentaran en una extensa gira durant aquest 2024 i part del 2025.

En paraules de la pròpia banda “Fer del dolor, una cançó, és sempre una tasca catàrtica i emocionalment esgotadora, abans de La Inquisición, teníem una altra banda que es deia Secret Army, amb la qual vam girar per tot Europa, dormint a qualsevol lloc, recorrent mil llocs. Plens d’una joventut tardana i gallarda que podia amb tot… Farà uns 3 anys, l’Edu, que tocava a Secret Army i amb qui compartim tots aquells moments del passat, ens va deixar d’una manera sobtada, no hi ha un sol dia que no hi sigui present nosaltres”.

El tercera llarga durada de La Inquisición, madura la fórmula que els ha portat fins a aquest món invisible, en què trobem deu temes de punk fosc amb rampells melòdics on destaquen les lletres fora del tòpic del gènere, línies de baix sòlides, contundència guitarrera i una bateria que asfalta tot això com una piconadora. Diuen que el tercer disc de qualsevol banda és el més difícil… I en aquesta ocasió La Inquisición ens agafen de la mà, per portar-nos al seu univers particular, ple de llums i ombres, però també d’honestedat, de redempció i de constància en una tradició musical en vies dextinció.

Un grup de col·legues, amb alguna cosa a dir de manera sorollosa, bella, agressiva i honesta. Perquè com ells diuen “La rabia, el ruido y la sangre… Nos salvarán”.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.