Connect with us

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Publicat fa

el

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Bolos

HUKOT REST! el 28 de març a la Sala Vol amb Arrrgo, Estruç, Tigre Balsámico i Kyori

Published

on

By

El proper concert anual organitzat per l’Estudi d’Enregistrament Hukot a Barcelona, serà dijous 28 de març a les 20:00h la Sala Vol.

La jornada Hukot tindrà la presència dels ESTRUÇ, que directament des d’Olot, arriben amb una base rítmica tan rica en ritmes que desafia qualsevol anàlisi. Pop, tropicalisme, tango? …una barreja tan bonica com impredictible.

Monstruositat única. Arrrgo fusiona elements de post-punk, Melvins i Shellac en una experiència sonora que no et voldràs perdre. Atenció que el seu proper disc és a fàbrica!

Tigre Balsámico, la banda de Punk Rock salvatge liderada per l’inigualable Pablo Taladro. Una explosió musical que desafia qualsevol etiqueta convencional i garanteix una experiència única. Les seves lletres es burlen de les tragèdies quotidianes mentre la música incita a l’acció.

La darrera banda del cartell és Kyori, que ofereix cançons enganxoses i arranjaments enginyosos amb un baixista esplèndid, un baterista minuciós i un heroi a la guitarra. Una proposta sonora que convida a perdre’s al seu univers musical.

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.