Connect with us

Art Visual

CORTE! crea “Se ruega no tocar”, una sèrie de sessions en directe en negocis locals

Publicat fa

el

CORTE! es Gonzalo Barbero (Madrid, 1997) i una llarga col·lecció d’obsessions musicals i personals que han acabat trobant vida en forma de cançons compostes i gravades a casa seva.

El seu single debut, ‘Una Rata’, dóna compte de tot això amb una lletra abrasiva que ens planteja en els seus primers segons si seguim veient el got mig ple, fins i tot quan només té verí a l’interior.

Comença ara una sèrie de sessions en directe, “Se ruega no tocar”, gravats en negocis i locals als quals la música no sol arribar. La idea del projecte és afegir entrevistes amb els propietaris, permetent contextualitzar llocs en risc de desaparició per la gentrificació i la pressió d’agents socioeconòmics. Aquesta aventura comença amb la primera sessió a Muelles Ros, una botiga especialitzada en molles de Madrid, tocant els seus últims singles “Cortes” i “Tumbos“, ja disponible a YouTube.

Art Visual

ESPERIT! estrena el videoclip animat “Tirisona” i obre gira de tardor

Published

on

By

Esperit! estrena avui dimecres el nou videoclip “Tirisona”, una producció animada de Tanoca Films realitzada per Joan TheloriousNúria Araüna Pau Albà.

Aquest nou vídeo arriba just quan Mau Boada i la seva nova banda estan a punt d’iniciar la gira de tardor presentant el nou disc “Cançons”. Les primeres dates són Sant Celoni (6/9), Igualada (7/9), Vic (20/9), Palautordera (27/9), Cardedeu (5/10), Reus (18/11) i Girona (15/11).

Involucrat sempre en mil aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, llança ara el seu quart disc de llarga durada, Cançons, que culmina el camí iniciat amb ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa”(2014) i “Ilíada” (2019).

El nou disc “Cançons” ens descobreix un artista nou. Sense deixar de banda les atmosferes i els jocs musicals diversos, Mau Boada posa ara èmfasi -el títol no enganya- en el format de cançó. La fórmula és ben clàssica: una lletra, una melodia, una tornada i tota la màgia. El disc es presenta en una edició en vinil limitada a 100 exemplars, tots numerats i signats per l’artista. Ultimíssimes còpies aquí.

Gravat als Estudis Ca la Cari, Campins, entre desembre de 2022 i desembre de 2023. Músics – Mau Boada: veu, guitarres, banjo, percussió, bateria, tascam de casset, flauta dolça, baix, teclat, freqüències i efectes. Estel Boada: veu a “El reveix픓Estrelles mishu”“Percepció és distorsió”Cèlia Boada: veu a “Estrelles mishu”ret aka borrissol: veu a “Two trees”. Joan Colomo i Joana Vulart: veus a “La sepia negra”Annika Francke:clarinet, clarinet baix, saxo alt i sintetitzador a “Seda y pañuelo”“La sepia negra”“El reveix픓Estrelles mishu”“Estrelles mishu (reprise)” i “Sirena”Gina Margarit: veu a “Sirena”“Tirisona” i “Estrelles Mishu (Reprise)”. Marina Segura: flauta travessera a “La sepia negra”. Mesclat a Ca l’Eril, Guissona, per Joan Pons. Masteritzat a per Victor Garcia a Estudis Ultramarinos.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.