Connect with us

Bolos

Ladilla Rusa actuarà al cicle Cítric de l’Ateneu 9Barris

Publicat fa

el

El 26 de març (19h) tindrà lloc a l’Ateneu de 9 Barris de Barcelona el concert de la banda més macarra i festiva del territori català, el duo Ladilla Rusa. L’actuació tindrà el pròleg a càrrec del periodista Nando Cruz, que explicarà el seu projecte, ja finalitzat, “Otros escenarios posibles”.

Ladilla Rusa és un grup de Montcada format per Tania Lozano i Víctor F. Clares. Neix al 2017 com una broma en forma d’electropop. El seu estil irreverent i eclèctic és capaç de crear hits cantats a tota festa que valgui la pena. Des de llavors, el grup de Montcada acumula desenes de milions de reproduccions youtube. Ladilla Rusa ha col·laborat amb artistes com Joan Colomo o Los Ganglios, recreant un imaginari orgullós de la perifèria.

El concert anirà precedit de la xerrada “Otros escenarios posibles” del periodista musical Nando Cruz, on ens mostrarà els escenaris que ha anat descobrint. Un viatge per les incomptables realitats musicals que coexisteixen a Barcelona. Expressions crítiques i lúdiques, populars i marginals, secretes i públiques que componen, alimenten, desborden, qüestionen i defineixen la ciutat de Barcelona i rodalies.

Bolos

The Gramophone Allstars Big Band ens presenta el nou disc “Call Your Friends”

Published

on

By

Quan hi ha una gran festa en marxa, mai no és problema si arriba més gent. Al contrari. Benvinguts, passeu, passeu. The Gramophone Allstars Big Band ja són habitualment multitud, 16 músics a l’escenari així de partida. Però en aquesta nova aventura obren les portes i conviden tots els seus amics a jugar. Micro obert a les veus més diverses, als instrumentistes més suggerents. I aquí neix “Call Your Friends”, títol i divisa d’aquesta nova aventura gramofònica, el tercer àlbum des que el combo inicial va mutar en big band i va donar vida a un projecte tant inversemblant com apassionant. Aquí pots veure el teaser del disc.

Sempre amb l’ska-jazz per bandera, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, aquest 2023 retornen amb l’esperat “Call Your Friends”, que apareixerà en vinil, CD i digital el proper 20 d’octubre. El pre-order ja està obert

PRIMERS CONCERTS
15/9 VIC MMVV
21/10 BANYOLES
26/10 BARCELONA Sala Apolo [2]
10/11 MADRID Círculo de Bellas Artes
18/11 LA BISBAL D’EMPORDÀ
+info / entrades

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.