Connect with us

Festival

Torna el Festival Deficitari! El 8 de juliol Espolla acull la quarta edició de la festa major dels The Indian Runners

Publicat fa

el

El Festival Deficitari torna aquest 2023 amb una edició molt especial el dissabte 8 de juliol. Si l’any passat vam visitar els racons més verds i meravellosos de la pàtria de les Remei de Ca la Fresca, aquest any el festival posa els peus al bressol de La Ludwig Band (a.k.a. el segon millor grup d’Espolla)

El pati de l’escola d’Espolla acollirà l’escenari principal però també hi haurà alguns concerts a la plaça del dolmen. El cartell d’aquesta edició el conformen celebrats grups del segell The Indian Runners com Angela Dorrrm, Gebre i Òs Bru, les enigmàtiques Harta Melena (hmmm), i els mítics L’Hereu Escampa que ens treuran l’espina clavada des que van haver de ser baixa a última hora en l’edició del 2022. Els explosius Nerobambola, la millor DJ de l’Empordà (a.k.a. Ryna DJ), les cançons directes de Candela Escobar i l’antifolk de llarguíssima trajectòria de The Missing Leech completen un cartell de luxe. Per si tot això fos poc, el Deficitari té el gust de presentar-vos en exclusiva al tercer millor grup d’Espolla: La Ludwig Marching Band.

Aquest any el festival ofereix algunes opcions per fer més fàcil que et puguis quedar a dormir i amb l’entrada al festival diumenge tindràs accés gratuït a la piscina municipal d’Espolla.

HORARIS
Plaça Marquès de Camps
17 h Candela
17:45 h The Missing Leech
—– La Ludwig Marching Band —–


Escola
19.00 h Ós Bru
20.10 h Gebre
21.20 h Harta Melena
22.30 h Angeladorrrm
23.40 h L’Hereu Escampa
00.50 h Nerobambola
02.00 h DJ Ryna

On puc comprar les entrades?
Les entrades es poden obtenir a través de la plataforma Entradium per 18,32 € en aquest enllaç. L’aforament és bastant limitat, et recomanem que no esperis a comprar l’entrada a última hora o el mateix dia. Si tens 14 anys o més es requerirà que tinguis la teva entrada.

Si ets d’Espolla durant les setmanes prèvies podràs comprar entrades en un punt de venda al poble a un preu reduït. A mesura que s’acosti el festival en aquesta mateixa web t’oferirem els detalls sobre aquesta opció.

>> www.theindianrunners.com/deficitari

Imatge principal > La Ludwig Band

Festival

Aloud Music celebra els 20 anys amb un cartell de luxe

Published

on

By

“Fa 10 anys vam decidir ajuntar alguns grups que ens agradaven per celebrar que complíem 10 anys. Va ser la versió rock de la festa d’aniversari que se’n va de les mans. D’allò va néixer un festival anomenat AMFest i ja aleshores, Toundra i Lisabö van encapçalar la història per a fortuna dels més de 1000 assistents que van omplir completament la Sala Apolo” ens comenta Sergio Picón, responsable d’Aloud Music.

Mentre l’AMFest creixia per la seva banda, Aloud Music va seguir endavant editant bona música, organitzant concerts, treballant amb projectes sempre difícils de classificar i amb directes incontestables. I així, amb una pandèmia pel mig, van arribar al 20è aniversari i van decidir, és clar, que tocava tornar a celebrar.

Repetir el cartell del 2013 era gairebé una obsessió i hi seran de nou 2 de les bandes més importants de la història de la música rock alternativa feta en aquest país. Som afortunats! Toundra & Mano Brabo (Premi Pulitzer de fotografia, precisament de l’any 2013) presentaran el seu projecte conjunt “Ukraína”, en un espectacle audiovisual que es podrà veure a Barcelona per primera i darrera vegada. Lisabö, per la seva banda, ressorgeixen per a l’ocasió i repassaran la seva trajectòria al seu hàbitat natural, el directe. Només hi ha banda que ens emocioni més que ells.

S’uneixen per a la festa 2 dels projectes més importants de la història d’Aloud. D’una banda, Viva Belgrado, que s’atreviran a versionar At the Drive-In!!!, poques dates abans de llançar el seu nou treball que, aquesta vegada, serà autoeditat. I com que a una celebració així no li pot faltar una gran volta (el 2013 van ser The Joe K-Plan), aquesta vegada seran (el:muêso) els qui, després de 7 anys d’absència, pugin a un escenari per delectar-nos amb la seva noise rock salvatge, desbocat i sempre divertit.

El toc internacional el signaran Monkey3, des de Suïssa, un dels millors exponents de l’stoner rock a tot Europa i que estan de gira pel continent amb Toundra.

Tot això, a més, a un preu gairebé ridícul en els temps que corren, 20€ (el 2013 va costar 15€!!!) i sent un esdeveniment, com sempre, autogestionat per Aloud Music. La cita serà el proper dissabte 11 de novembre a la Sala Paral·lel 62.

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.