Connect with us

Unclu Sessions

Sessió feta a mitges amb la meva senyora SARA, on ella ha triat les 35 cançons de 35 grups diferents que més li agraden o que li motiven per un motiu especial. Abarca tots els estils, punk, hardcore, rock, post rock, soul, ska, reggae, etc,.. Una sessió de cantarella fàcil i ballaruquesca sense contemplacions.


80 cançons de 80 grups de hardcore punk 80’s que no passin de 2 minuts. El que no hagis sabut explicar en 2 minuts no ho vulguis explicar en 5, pesat!!! NO són cançons de 10 o 20 segons, no, són cançons de 40 segons a 2 minuts. Energètiques, ràpides i amb mala hòstia!!


Especial de totes les edicions que va fer aquest segell de Coventry des del 1979, quan es va crear, dins del segon resorgiment de l’ska britànic, que fusionava l’estil del rude boy jamaicà amb el mod britànic. Un segell mític que avui en dia encara continuem ballant tots els tarambanes del món.


Segona sessió de temarrassos espaterrants de SOUL per fer unes ballaruques unclesques i esmolar sola de sabata al menjador de casa, ja sigui de nit, a l’hora del vermut, fent teletreball, cuinant o quan us surti de la pabrotera posar-vos a ballar. Que no pari la gresca i la xerinol·la.


Sessió de les 50 cançons editades en single a l’any 1977 i que més m’agraden. Un recull de temes Punk, Rock, Glam, Power Pop, Pub Rock, Reggae, Metal, Rock, New Wave, etc.. que van ser editades l’an y 1977 i que demostren el regitzell de temarros i lo prolific que va ser aquell any pel devenir de la musica.


Doncs aquesta sessió consiteix en totes les versions que he fet amb els grups que he tocat des de l’any 1985 fins ara: SUICIDAL VAILETS, BUDELLAM, PISTOLES BLANDES, AFGANISTAN YEYES, CULANDRA, THE WIGGLES, ZOMBIE PUJOL I AGAINSTERS. Algunes son originals i altres si que estan gravades per aquests grups.


Doncs aquí teniu una sessió de bandes de Power Pop, o del que jo entenc per Power Pop en la seva àmplia varietat de gustos i colors. 40 temes de melodies pop rockeres amb ramalassos d’energia punk. Veus clares i armonies vocals netes i riffs de guitarres prominents.


Bones Working Class Dancers!!! Aquí una sessió de soul i northern soul de l’Unclu Garrot per fer unes ballaruques en aquests dies de confinament.
Que no pari la gresca i la xerinol·la!!!

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.