Connect with us

Ràdio

Des d’aquí volem donar suport a una llista de programes de ràdio que no es mouen per imposicions comercials, que defensen l’underground i l’actitud més transgressora a parts iguals. Esperem que trobeu dins el caos radiofònic la resposta a moltes inquietuds.


MÀXIMUM CLATELLOT
Aquest és un programa on, basicament, s’artificía una mena d’escenificació de contacte amb una suposada série d’oients que tenen una mena de existència no del tot plausible. És posible que sigui plausible com és probable que sigui inestable. A part d’això tant interessant que acabem…

Octubre 2020

L’INTERMITENT
L’intermitent és un programa de ràdio que sembla una revista parlada. “Conversarem amb persones i descobrirem projectes, compartirem música i propostes culturals. Buscarem maneres de fer i entendre la cultura que ens interpel·len perquè sacsegen i alimenten el nostre imaginari cultural”


VIATGE ELÈCTRONIC
Programa que parla de la música electrònica en global, desde l’ambient fins al techno (passant per el chillout, disco, funky, house).


DRAžEN PETROVIć 
Activista cultural i membre de bandes del calibre de Tiger Menja Zebra i Camping. Sessions per seguir somiant.


UNCLU SESSIONS
Sorgit de La Roca Karate Punk, rasca el baix a bandes com Budellam, Zombi Pujol, Againsters, Culandra, Afganistan yeyes… activista com pocs, promou la base i el directe. Posacopes i cançons a Estraperlo Club del Ritme. Aquestes gravacions són per ballar i gaudir a parts iguals.


HIP-HIP ULTRA!
El programa de ràdio de Ultra-local Records. Cada dissabte al matí de 10 a 11h. En directe pel Facebook i després al mixcloud!

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.