Connect with us

Art Visual

El Fantàstik, Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Granollers arriba a la setena edició

Publicat fa

el

El Fantàstik, Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Granollers, neix l’any 2012 de mans del col·lectiu Fantàstik amb la intenció de divulgar el cinema de gènere fantàstic i/o de terror de qualitat, inèdit en sectors comercials convencionals i oferir d’aquesta forma un esdeveniment exclusiu on poder gaudir d’una experiència única a la ciutat.

La 7a edició del Festival, tindrà lloc del 8 a l’11 de novembre de 2018 al Centre Cultural de Granollers, amb projeccions de ciència-ficció, terror, thriller, slasher, gore, sèrie b, etc. Si t’agrada el gènere, el Fantàstik és el teu lloc. Cridem ben fort…Aahhhh!!! El Fantàstik, fa soroll.

El preu de les entrades són de 5€ per cada una de les cinc sessions o de 20€ de l’abonament.

fantastikgranollers.cat

Art Visual

El festival de cinema Fantastik de Granollers comença aquesta setmana

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el onzè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 i 20 de novembre de 2022 al Cinema Edison.

PROGRAMACIÓ 2022

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
La competició Fantàstika

Els Premis MAC-Fantàstik són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 17 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, tornen a tenir un Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis.

Jurat
Gloria Fernández Co-directora de CineAsia
Hugo Cobo Director Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi
David Casademunt Director de El Páramo
Sabina Pujol Programadora del B-Retina Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.