Connect with us

Festival

El Salt Mortal sacseja les bases de l’underground amb el cartell de la seva quarta edició

Publicat fa

el

El pròxim 27 de juliol arriba la quarta edició del Salt Mortal, festival d’estiu del Konvent de Berga. L’organització ja ha desvetllat el cartell amb les 11 actuacions per l’edició d’aquest any. Cal remarcar que l’aforament es limitat a 250 persones, així doncs, els que estigueu enganxats a les sensacions punxegudes, no trigueu a fer-vos amb l’entrada per aquest projecte que reuneix a la base del millor underground actual. Que faríem sense la gent que organitza aquests saraus… Visca DIY, ihaaaaa!!!!

El Salt Mortal es redueix amb el temps però no amb la qualitat, passa de dos dies a un. El que hagi anat a alguna de les anteriors tres edicions, sap que surt amb un somriure més gran que el que tenia abans d’entrar-hi. El Salt Mortal cuida molt tots els detalls, sobretot és un espai per descobrir nous talents, jo personalment porto molts concerts a l’esquena i la veritat que sempre surts amb alguna banda apuntada a la llibreta… i puc constatar que no sóc pas l’únic.

L’espai on se celebra el Salt Mortal, El Konvent (Berga), és un antic convent de monges de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic multidisciplinar. És un espai per l’art, però a diferència d’altres, també és una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. La seva funció principal és la mediació cultural a través de la creació i difusió artística amb la voluntat de dignificar l’entorn, un paisatge únic mutant, on el contingut i el continent sovint no encaixen.

USA NAILS

MUJERES

ALIMENT

VULK

UNA BÈSTIA INCONTROLABLE

EJ MARAIS

PODIUM

OKI MOKI

OMA TOTEM SOUNDCLOUD
GÜDAR FACEBOOK
ALFA ESTILO VÍDEO


𝗘𝗡𝗧𝗥𝗔𝗗𝗘𝗦
25€
Menors de 16 anys gratuït.
No hi ha venda anticipada d’entrades
Per reserves, utilitzar el següent formulari https://forms.gle/WsPo7kY5BeoSRbwp7
Inclou zona d’acampada al mateix jardí del Konvent.

TOTA LA INFO AQUÍ

Imatge capçalera de Sergi Serra Mir

Festival

Aquest mes de maig, el col·lectiu barceloní Ojala estë mi bici celebra 15 anys de cultura DIY. Imprescindibles!

Published

on

By

Tres-cents i escaig concerts, més de cinc-centes bandes, al voltant d’una tona de menjar, incomptables metres cúbics de beguda, centenars de metres quadrats de llençols nets i una quantitat inexacta però en absolut menyspreable de cops de cap contra un món on l’art és un negoci, els espais públics són vedats tancats i la foto importa més que el que és palpable.

Quinze anys fent que passin coses que no passarien. Quinze anys driblant crisis pròpies i alienes. Quinze anys volent-nos i estimant-vos. Quinze anys de DIY, de gestió col·lectiva, de música i d’amor pel que fa i per la gent que ho fa. Quinze anys de suors compartides, de crits, de meneos i de joies. Quinze anys estant on volen estar, ni més ni menys.

Les bandes tocaran en dos espais estimats pel col·lectiu: el Pumarejo (Av. del Carrilet 187 nau 4, a l’Hospitalet) el divendres 12 de maig, i l’Ateneu Popular de Nou Barris (c/ Portlligat 11-15, a Barcelona) dissabte 13 de maig. Una de les diferències entre els espais és d’aforament, així que les places estan força més limitades divendres que dissabte.

“Com que pensem que el seu fort és poder veure totes les bandes que toquen, les 16, podeu comprar ja l’abonament per als dos dies, de manera que us assegureu el buit. Els aforaments es completaran amb entrades a taquilla, però us convidem força fort a que agafeu l’abonament, que us estalvia sorpreses a última hora i ens ajuda a organitzar-ho tot millor”.

“Ja sabeu que intentem mantenir l’equilibri entre mantenir entrades a un preu baix (perquè creiem que l’art i la cultura són una necessitat bàsica a què qualsevol ha de tenir accés) i garantir que les bandes cobreixin despeses (perquè ni té sentit ni és viable que ningú no palmi diners tocant). Últimament la inflació, que afecta especialment el transport, ens està emmarranant els comptes, i tenint en compte que bona part de les bandes vénen de lluny, per a aquest aniversari les entrades estaran a 10 borcs el dia, 20 l’abonament de dos dies”.

PRIMERES BANDES CONFIRMADES (3 de 16)
ATOL ATOL ATOL (Wrocław, Polonia)
Els Presidents de la República del Post-postpunq són polonesos, són ex de Przepych i actuals de The Kurws, són les ministres dels balls rars, les corejades impronunciables i les col·lisions instrumentals. Polònia és la raó.

BALCANES (Asturias)
Les actituds i els ressons del postpunq se’n van de sidres amb el so crudíssim del noisroq més fosc, una barreja que t’encaixarà tan finament com ho faria l’oli i la benzina si fossis un ciclomotor.

BRUANT ZIZI (França)
Un duet matemàtic de doom tropical, cru com els teus primers plats, recargolat com una carretera de muntanya, confús com un paràgraf del BOE, divertit i intens com una caiguda lliure amb final feliç.

Anirem actualitzant les confirmacions!

Abonament 2 dies a 20 borcs
De dia: a taquilla
Fila 0 o aportació voluntària perquè creus amb el DIY o perquè creus que és massa barat

Tota la info AQUÍ

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.