Connect with us

Bolos

Els nord-americans Thalia Zedek Band de gira a principis del 2019

Publicat fa

el

Thalia Zedek Band, van publicar el seu cinquè àlbum Fighting Season el passat 21 de setembre a través de Thrill Jockey Records i tornen a les nostres contrades dins de la seva gira europea.

Fighting Season, el nou disc de Thalia Zedek, es va gravar a finals de 2017 a Kimchee Records Studio per Andy Hong, un habitual col·laborador de Thalia. L’àlbum va ser escrit abans i després de les eleccions de 2016 dels EUA. En aquesta ocasió Zedek va adoptar un enfocament més aïllat que en àlbums anteriors, escrivint el material a la seva mida i presentant les cançons al conjunt complet poc abans de la gravació. Aquesta aïllament ha propiciat l’elaboració d’algunes de les cançons més directes i emocionants de Zedek fins a la data. Thalia Zedek ha estat elogiada durant decades per la seva habilitat per crear música immediata i urgent, i amb Fighting Season ha agafat a Zedek en el seu millor moment, lliurant cançons potents que inspiren la esperança en una època en què el terror s’apodera d’ella.

29.01 @ 16 Toneladas – Valencia
30.01 @ CC Manuel Benito Moliner – Huesca
31.01 @ Sala Vol – Barcelona
01.02 @ El Trinkete (+ Anari) – Gernika

Entrades a www.tbc.cat

Continue Reading

Bolos

The Lizards ens presenten la seva versió de “Bad Reputation” de Joan Jett

Published

on

By

The Lizards han gravat una versió de la cançó “Bad Reputation” de Joan Jett, una de les seves grans influències per al disc recopilatori “Joan Jett & The Runaways Portrait – Fucking Covers With Love”, editat per La Fira Internacional del Disc i al que participen diverses bandes que tenen com a nexe d’unió la dona com una part molt important.

Aquest recopilatori es fabricarà en format CD Digipack Eco (Digisleeve) amb artwork de Pol Font i es regalarà a les properes Fires del disc.

– XXXIII Fira internacional del disc de Barcelona 30 set – 1 & 2 d’octubre 2022 (Estació del Nord).
– XXI Fira internacional del disc de Madrid 8 & 9 d’octubre 2022 (Rafael Hotels Atocha).
– XVIII Fira internacional del disc de Bilbao 15 & 16 d’octubre 2022 (Yimby Bilbao Ercilla).
– XXI Fira internacional del disc de Mallorca set 2023

The Lizards són una d’aquelles bandes cridades a refrescar l’escena rock del nostre país. El seu 4t disc va sortir l’1 d’abril i va ser titulat “Fake Reality”, fent-se ressò de la realitat tan peculiar que ens ha tocat viure els darrers anys, amb un preciós disseny on es reflecteixen tota mena de situacions. A més, el power trio barceloní fa un pas més enllà explorant nous sons però sense deixar de banda aquest estil tan potent com melòdic que tant els caracteritza.

El disc es va presentar amb una gira per les principals ciutats acompanyant als Supersuckers i segueixen confirmant la seva presència a molts festivals. Estan preparant la gira de sales que començarà al novembre i aviat anunciarem noves dates.

“Fake Reality” deixa clar que té tots els ingredients habituals del seu so però també s’obre a sons més propis dels 90, que beuen del grunge i de sons més densos, enriquint encara més el seu so.

Per a alegria dels seus fans, Fake Reality no només es troba disponible en plataformes digitals. També et pots fer amb la teva còpia en CD (digipack amb llibret) o en deliciós vinil de 12″, editat a l’animador pel segell Love Me Like A Reptile Records i el segell francès Adrenalin Fix Music.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.