Connect with us

Bolos

Els nord-americans Thalia Zedek Band de gira a principis del 2019

Publicat fa

el

Thalia Zedek Band, van publicar el seu cinquè àlbum Fighting Season el passat 21 de setembre a través de Thrill Jockey Records i tornen a les nostres contrades dins de la seva gira europea.

Fighting Season, el nou disc de Thalia Zedek, es va gravar a finals de 2017 a Kimchee Records Studio per Andy Hong, un habitual col·laborador de Thalia. L’àlbum va ser escrit abans i després de les eleccions de 2016 dels EUA. En aquesta ocasió Zedek va adoptar un enfocament més aïllat que en àlbums anteriors, escrivint el material a la seva mida i presentant les cançons al conjunt complet poc abans de la gravació. Aquesta aïllament ha propiciat l’elaboració d’algunes de les cançons més directes i emocionants de Zedek fins a la data. Thalia Zedek ha estat elogiada durant decades per la seva habilitat per crear música immediata i urgent, i amb Fighting Season ha agafat a Zedek en el seu millor moment, lliurant cançons potents que inspiren la esperança en una època en què el terror s’apodera d’ella.

29.01 @ 16 Toneladas – Valencia
30.01 @ CC Manuel Benito Moliner – Huesca
31.01 @ Sala Vol – Barcelona
01.02 @ El Trinkete (+ Anari) – Gernika

Entrades a www.tbc.cat

Continue Reading

Bolos

ADA ODA el post-punk italià de l’underground bruselenc arriba al Monkey Week

Published

on

By

El projecte va ser iniciat el 2020 per César Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend) amb Victòria Barracato a la veu.

Les cançons de Cèsar descriuen les impressions sobre l’amor i la gent que l’envolta. Les lletres van ser traduïdes a l’italià i adaptades per Victoria, filla d’un immigrant sicilià.

A l’escenari ia l’estudi, el duo està acompanyat per Clément Marion al baix (David Numwami, Judith Kiddo), Alex De Bueuger a la bateria (Alaska Gold Rush, Gros Cœur) i Aurélien Gainetdinoff (San Malo, Yolande Bashing) a la guitarra.

ADA ODA va publicar el seu primer àlbum, “Un amore debole”, a la fi de novembre de 2022 en 62 TV records/PIAS.

Des de llavors estan collint èxit per tot Europa, actuant a festivals de showcases com MaMa, Bar a Trans, Crossroads o We Are Open. El 2023, el grup ja té programats més de 70 concerts a Europa incloent actuacions a DOUR, Rock a Seine, i per primera vegada a Espanya, a l’Alhambra Monkey Week aquest dissabte 25 de novembre a la mitjanit.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.