Connect with us

Bandes

TRIAL presenta nou disc “El nou estirabot”

Publicat fa

el

Un “estirabot” és una “dita, sortida, etc., incongruent, que no ve al cas”, segons el diccionari de la llengua catalana, i també la paraula usada per Trial per batejar el seu segon llarga durada.

El power trio de Vilanova i la Geltrú publica “El nou estirabot” (Segell Microscopi 2019) tot just un any després del primer. Sí, a disc per any, com ja pràcticament ningú fa, però tenint uns temes com els gravats, les ganes i l’energia, per què esperar més? ens comenten des de la banda.

Al nou disc, Magí Mestres (veu i guitarra), Jaume ‘Seko’ Amell (baix) i Xavi Ribera (bateria i veus) han aconseguit millorar les prestacions del primer disc. El grup es mou en els mateixos paràmetres: entre l’indie rock i el power pop, amb força reminiscències als sons dels 90. Però el nou treball les cançons són una mica més directes, amb melodies més pop, i les guitarres més punyents ; tot ben embolicat amb un so més nítid i contundent.

El nou disc – que es publica en vinil i digital- presenta nou temes compostos per Magí Mestres i una versió de Pere Tàpies ( “La nana del nano”, convenientment portada al seu terreny), totes interpretades amb el nervi que caracteritza el grup de Vilanova.

“El nou estirabot”, ha estat gravat per Gerard Tomàs a Cal Pau Recordings, produït per Trial, i mesclat i masteritzat a Affair Studio per a Xavi Ribera.

L’estrena en directe serà el proper 8 de novembre a la Sala Vol de Barcelona.

Continue Reading

Bandes

Enemic Interior, demo amb cinc cançons cantades en català i amb una bona dosi de mala hòstia

Published

on

By

Enemic Interior són una banda de Barcelona amb gent que toca o ha tocat a bandes com Univers, Wind Atles, Heather, SDH, Aliment, Nois o Brut.

A finals del 2020 i després d’haver viscut una de les coses més rares que ens ha tocat viure mai i amb aquesta experiència tan recent a l’esquena van gravar aquesta demo al seu local d’assaig i la van barrejar i masteritzar amb Will Killingsworth a Dead Air Studios , una demo de cinc temes amb un so molt personal que remet tant al hardcore, com al punk i fins i tot al post punk i l’oi!, i amb el que sens dubte aconsegueixen alguna cosa que en el meu cas almenys a dia d’avui s’agraeix i és que d’alguna manera t’encens en escoltar-los, és com si tu fossis una puta bomba i aquests cabrons encenguessin la metxa, donen ganes de fer coses que no sé si cal descriure aquí, però potser ara calen aquestes coses, això que criden tirar més llenya al foc.

Amb demo amb el nom homònim i editada pel segell valencià Flexi Discos, us porten aquestes cinc cançons cantades en català, amb una bona dosi de mala hòstia i alhora plena d’introspecció, perquè es pot estar emprenyat pel que t’envolta i pel que han fet de nosaltres i alhora mirar-ne a dins per veure que cal canviar, que cal arreglar o que cal acceptar i aprendre.

Una banda que et fa venir ganes de liar-te a hòsties (contra algú que s’ho mereixi) o si no et poses a cridar, agitar-te i recargolar-te en un concert celebrant aquesta comunió entre tu i els teus semblants de la qual tant patim en aquesta època de merda, tant de bo això tan important que ens han pres no tard a succeir i per descomptat el dia que passi amb Enemic Interior serà un d’aquells dies amb majúscules, mentrestant aquí ho pots escoltar i si vols també ho pots adquirir, com un altre bé de consum.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.