Connect with us

Festival

The Exploding Fest #5: El present no està escrit

Publicat fa

el

El 30 de novembre torna The Exploding Fest. és a dir, la 5a edició del happening d’improvisació entre música i arts en moviment.

En la seva cinquena edició totes les peces artístiques formaran part d’un espectacle: El present no està escrit: entorn de dos conceptes: el fatalisme i el solucionisme. The Exploding Fest vol ser una celebració dels valors humans i de la cooperació com a eines per a revertir el catastrofisme, amb la improvisació col·lectiva com a màxim exemple creatiu. Perquè el present no està escrit!

Participen
Aaron Feder / Adrian Vega / Aida Oset / Aldo Aranda / Amaranta Velarde Gonzalez / Anna Pantinat / Björt Rùnars / Blanca Tolsá Rovira / Blood Quartet / Càdid Coll / David Climent Cordero / E-Da (Boredoms) / Fito Conesa / Gemma Almagro / Georgia Vardarou / Guillem Lotee / Hanakito DJ / Ingrid Esperanza / Ingrid Guardiola / Jans Benz / Joan Colomo Azcarate / Juanjo Ochoa / Kik E Barbuda / Kina Suttsu / Laila Tafur / Lluís Rueda / Manel Salas PAlau / Marcel Bagés / Marina Pravkina / Mark Cunningham / Mona Hüegel / Núria Andorrà / Núria Martínez Vernís / Oscar Altaba ( Gambardella) / Pablo Rega / Pau Rodríguez / Sara Anglada / Sara Fontan / Tarta Relena / Tanit Cobas Rodríguez / Dr. Truna / MANS O / Turbo Fruta / Victoria Macarte / Za!

Entrada gratuita! – Servei de Barra i menjar

The Exploding Plastic Fest #05 és una iniciativa de The Good Good i Empiric. Amb la col·laboració de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Ajuntament de Barcelona, Hop Festival, Ràdio Fabra, The Company Escola de Dansai, Escena Poblenou i la Universitat de Barcelona

#TheExplodingFest s’emmarca en La Fàbrica en Obert, la jornada de portes obertes de Fabra i Coats. Fàbrica de Creació durant la Festa Major de Sant Andreu 2019

Organitza: The Good Good

Continue Reading

Art Visual

The Exploding Plastic Fest #7, la setena edició se celebrarà el 9 d’octubre

Published

on

By

El 9 d’octubre se celebrarà The Exploding Fest. és a dir, la 7a edició del happening d’improvisació entre música i arts en moviment. Una festa  d’homenatge a Andy Warhol i les seves explosions artístiques improvisades, ‘The Exploding Plastic Inevitable’.

The Exploding Fest és una trobada única de més de 20 artistes de moviment, músics i performers inconformistes que a través de la improvisació faran als Jardins del Pou de la Figuera un gran hàppening d’exploració escènica i musical contemporània a l’aire lliure. Col·loquis i accions artístiques en col·laboració amb entitats del barri com ara  l’Antic Teatre, FemArt, RAI – Recursos d’Acció Intercultural o Mescladís.

The Exploding Fest és un happening per a la improvisació. És una cita anual única entre ballarins/es, músics, coreògrafs, activistes del moviment, poetes, artistes audiovisuals i performers inconformistes catalans (principalment), que ha convertit durant 6 edicions diversos indrets de Barcelona com ara Vallcarca, Hangar i Fabra i Coats, en l’epicentre de l’exploració escènica contemporània de Barcelona durant un dia. Al llarg de tots els anys hi han participat més de 220 performers, poetes, ballarines, músics i artistes de tota mena en més de 40 actuacions.

ARTISTES 2021
Adriano Galante, Arnau Obiols, Blanca Haddad, Edurne Arizu, Isadora López Pagán, Joan Cot, Joana Gomila, Kotomi Nishiwaki, Laia Vallés, Marc Torrent, Marina Herlop, Marina Pravkina, Martí Sales, Mark Cunnigham, Milagros García, Miquel Casaponsa, Pere Joseph, Robert Otto, Ubaldo, Raquel Klein, Paul Guenot i Pedro Strukelj.

HORARIS
BLOC 1: Col·loquis per conèixer els projectes d’entitats del barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera entorn a la creació comunitària.

17 – 18 h. Parlaran algunes entitats del barri, del seu treball i la seva convivència.
Hi participara Eli Ruiz de l’Antic Teatre, Martin Habiague de Mescladís, Nil Barutel de Riborquestra i Júlia Llull de Ca la Dona. Dinamitzat per Jordi Oliveras, de la revista Indigestió.

18 – 19 h. Projectes de creació artística comunitària en actiu al barri
Hi participen Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol (per part de l’Antic Teatre) i Francisca Araújo, Beatriz Contreras de RAI. Dinamitzat per Eva Garcia, de ComuArt.

BLOC 2: Accions-espectacles interdisciplinaris

19:30 – 20 h. Efecte Doppler
Casal Pou de la Figuera
Acció improvisada dirigida, multidisciplinar i col·lectiva, amb el fil conceptual conductor d’estar i no estar alhora, ser-hi i no ser-hi, existir i no existir. Conduït per Joan Cot. Amb la participació de: Blanca Haddad, Marc Torrent, Mark Cunningham, Milagros García, Miquel Casaponsa, Robert Otto.
Cal reservar entrada aquí

20:30 – 22h. Enlaces estables
Jardins del Pou de la Figuera
Acció performàtico – musical que evoluciona el joc del telèfon descompost, a través del qual, els músics, ballarins, performers, artistes sonors i de la veu participants s’aniran connectant i interpretant en directe de manera consecutiva. Amb la participació de:

Adriano Galante, Arnau Obiols, Edurne Arizu, Isadora López Pagán, Joana Gomila, Kotomi Nishiwaki, Laia Vallès, Marina Herlop, Marina Pravkina, Marti Sales, Paul Guenot, Pere Joseph, Raquel Klein, Ubaldo

Aquestes dues sessions artístiques seran acompanyades per la crònica il·lustrada de Pedro Strukelj en directe.


L’accés al festival és gratuït i no cal reserva prèvia, excepte per l’espectacle-acció Efecte Doppler (19:30), per al qual és necessari reservar un seient a través d’aquest enllaç.

The Exploding Plastic Fest està organitzat per un col·lectiu d’artistes i amants de les arts, promotors de música, arts del moviment, i visuals, conscients de que part del seu creixement creatiu requereix una exploració paraescènica fonamentada en el risc i la llibertat. Sonia Fernández Lage, i Kike Bela són els seus directors artístics.

The Exploding Plastic Fest #7 és una iniciativa de The Good Good. Amb la col·laboració d’ Empíricel Casal del Pou de la FigueraRAI – Recursos d’animació InterculturalFemArt i l’Antic Teatre i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.