Connect with us

Imperdible

SMAC! presenta la Caixa de Ressonància

Publicat fa

el

El Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!) és una organització que lluita per la defensa i millora dels interessos dels i les músics, entenent com a músics aquelles persones que es dediquen tant a la creació com a la interpretació musical.

Des de l’SMAC s’ha creat la Caixa de Ressonància, una plataforma ètica d’intercanvi d’activitats, continguts i experiències musicals: cançons, concerts, classes, converses, trobades, tallers, xerrades i materials exclusius.

La xarxa acull i dóna la benvinguda a tot tipus de músiques i d’artistes l’activitat tingui relació amb la música. L’objectiu de la CDR és difondre i connectar el seu treball amb el públic a través d’internet, impulsant una eina col·lectiva que faciliti relacions digitals solidàries entre les comunitats que fan possible que la música segueixi existint.

CDR es planteja com una alternativa als serveis tradicionals de streaming: sense ànim de lucre, recomanant utilitzar vies digitals de codi lliure, respectant les bones pràctiques digitals per a la música a internet i apostant per una relació directa i horitzontal entre artistes i fans. Caixa de Ressonància proposa una experiència única, privada i exclusiva entre usuàries i artistes.

Trobareu tota la informació i detalls d’aquest interessant projecte a següent enllaç. Doneu tot el suport que pugueu, la cultura i els músics són imprescindibles per aguantar vius al món actual.

Continue Reading

Imperdible

El Dràstik torna i apuja la persiana el 8 de juny

Published

on

By

El Dràstik és la seu social de l’associació l’Arcada Koncerts a Granollers. Un espai autogestionat pels més de 1300 socis dels quals disposa l’entitat. El Dràstik portava precintat des del 15 de desembre passat per discrepàncies amb l’Ajuntament de Granollers pel límit acústic i l’aïllament del local. Després d’unes reformes, s’ha pogut complir amb la normativa vigent. Finalment, tornaran a obrir el pròxim dijous 8 de juny.

“Per fi, ja tenim el Dràstik desprecintat!!! Després d’uns mesos tancat per arreglar uns temes amb l’Ajuntament de Granollers, per fi aquest dijous 8 de juny tornem a apujar la persiana. No calen gaires paraules per expressar l’alegria que suposa aquest fet, només dir, que la força de més de 1.300 socis, la paciència i la perseverança, han fet que sigui una realitat” paraules textuals dels responsables de l’Arcada Koncerts i del Dràstik.

“El Dràstik és la seu social de l’Arcada Koncerts, un espai per reunir-nos, xerrar, debatre i organitzar-nos. De moment no es podran fer concerts, tota la música passarà per un limitador connectat amb l’Ajuntament i s’haurà de continuar tenint el respecte cap als veïns igual o més com el que ja teníem abans. Programarem activitats culturals, punxades, projeccions, fires del disc… tot un món que anirem informant al seu moment”.

De moment arranca el 8 de juny amb la projecció d’un documental de del productor de Saragossa Santi Ric, i el divendres 9 de juny amb la música del gran Unclu Garrot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.