Connect with us

Bandes

Liannallull presenta el nou videoclip “Incendis”

Published

on

Us presentem el videoclip de la cançó “Incendis”, segon avançament del nou treball de LiannallullSol al Sol (Picap, 2020) que es publicarà al novembre.

Incendis és un western però també una fugida endavant en front de l’estancament i el tedi. El fet musical com a catarsi i medicina per curar l’ànima, com ha estat des de el principi dels temps. El videoclip filmat a la franja de ponent, creat per la productora Plans Films, està protagonitzat per Anna Capacés i Jordi Espinach. 

Liannallull va néixer el 2008 i és el projecte musical d’en Jordi Espinach, que des de l’inici s’ha fet acompanyar per diversos músics amb els que ha enregistrat sis elapés, un EP i un single/Ep. Actualment l’acompanya Anna Capacés a la percussió i les veus. 

Al llarg d’aquests anys ha anat alternant el so acústic més despullat amb l’electricitat més sorollosa. Influenciat tant per la cançó d’autor com per sons més noise i psicodèlics. El nou treball Sol al Sol (Picap, 2020) és lírica sense embuts i una aproximació visceral a les textures més àcides i marcianes del folk.

Continue Reading

Bandes

Maria Jaume estrena el seu primer videoclip ”Terra banyada”

Published

on

By

Maria Jaume estrena el seu primer videoclip Terra banyada, cançó que obre el seu disc de debut“Fins a maig no revisc”. El videoclip, dirigit per Aina Martos, es pot veure des d’ara mateix a Youtube.

Coincidint amb l’estrena, la mallorquina estarà present demà dijous a la gala dels Premis EDR Balears, interpretant precisament ”Terra banyada”. També acompanyarà a Lluís Cabot cantant ”Verí de s’altra punta”, on ella participa.

Proper i sincer, cru i transparent, el folk acústic de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (Julia Jackin, Stella Donnelly, Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual. Aquesta tardor ha publicat el seu esperat disc de debut, ”Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé, que ha estat rebut amb entusiasme per la crítica.

Continue Reading

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.