Connect with us

Bandes

Liannallull presenta el nou videoclip “Incendis”

Publicat fa

el

Us presentem el videoclip de la cançó “Incendis”, segon avançament del nou treball de LiannallullSol al Sol (Picap, 2020) que es publicarà al novembre.

Incendis és un western però també una fugida endavant en front de l’estancament i el tedi. El fet musical com a catarsi i medicina per curar l’ànima, com ha estat des de el principi dels temps. El videoclip filmat a la franja de ponent, creat per la productora Plans Films, està protagonitzat per Anna Capacés i Jordi Espinach. 

Liannallull va néixer el 2008 i és el projecte musical d’en Jordi Espinach, que des de l’inici s’ha fet acompanyar per diversos músics amb els que ha enregistrat sis elapés, un EP i un single/Ep. Actualment l’acompanya Anna Capacés a la percussió i les veus. 

Al llarg d’aquests anys ha anat alternant el so acústic més despullat amb l’electricitat més sorollosa. Influenciat tant per la cançó d’autor com per sons més noise i psicodèlics. El nou treball Sol al Sol (Picap, 2020) és lírica sense embuts i una aproximació visceral a les textures més àcides i marcianes del folk.

Continue Reading

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.