Connect with us

Novetats discogràfiques

Carlota Flâneur treu el seu EP debut de pop magnètic “Brains”

Publicat fa

el

Carlota Flâneur ha viscut sempre en un hàbitat musical. Als cinc anys va demanar un violí i el va tocar durant deu anys, fins que va descobrir que en realitat el que li agradava era cantar, així que va aprendre a tocar la guitarra. Després de compartir banda amb quatre amics de l’institut, va decidir que era moment de començar el seu propi projecte. Les seves inquietuds musicals havien canviat i era hora de portar la seva música a un pla més personal per expressar-se amb total llibertat, sense influències externes.

D’aquesta introspecció sorgeix “Brains”, un Ep debut que ens aproxima a l’univers Carlota Flâneur. Un univers càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres, amb senzillesa i amb amor, i on no cal aparentar sinó que és suficient amb ser, amb existir.

Les cançons de “Brains” són quatre peces que esborren les barreres temporals i espacials, el present es barreja amb el passat i amb els records d’adolescència de la Carlota, fins al punt d’arribar a confondre. La dolçor nostàlgica que desprèn Carlota Flâneur en les seves cançons ens provoca una abraçada imaginari a cadascuna de les històries que relaten les lletres.

L’EP “Brains” a estat editat per La Servidumbre via Hidden Track Records.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.