Connect with us

Bolos

Som del Montseny presenta Jo Jet i Maria Ribot dins del cicle Amb Empremta d’Autor

Publicat fa

el

Aquest dissabte dia 12 desembre arriba 2a proposta musical de la 5a edició del cicle Amb Empremta d’Autor, projecte que va néixer l’abril de 2016 per iniciativa de l’associació Som del Montseny amb la intenció de crear una programació de concerts continua al llarg de l’any.

La primera edició va ser un somni complert i amb les següents es va aconseguir atraure un públic més ampli i homogeni cap al projecte. “Sabem que ja tenim uns seguidors molt fidels guanyats amb l’afecte i la dedicació que hi vam posar en les edicions anteriors. Com sempre, la nostra intenció és donar a conèixer, tal com anuncia el nom del cicle, propostes singulars, uns sons i unes cançons que tinguin el segell identificador del seu autor o autora, la seva essència i la seva ànima. En definitiva, la seva Empremta”, comenten des de l’organització.

A l’edició d’aquesta tardor de 2020, han cercat oferir el Cicle en el Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera amb només 3 concerts, degut a la situació actual, aquest dissabte 12 de desembre tindran als manresans Jo Jet i Maria Ribot presenten al seu últim treball “Sant Llorenç”.

Els records i el llegat emocional són les llavors del tercer disc dels manresans Jo Jet i Maria Ribot. A Sant Llorenç proposen una mirada sobre el llegat emocional que el pas de les generacions deixa a les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en els records d’infantesa. Aquest mirar endavant sense perdre l’essència es trasllada al seu nou directe. Al duet de guitarra espanyola i veus s’hi afegeix la força i l’actitud del bateria Josep Cordobés Miravitlles.

El projecte de Jo Jet i Maria Ribot neix al 2013 com una proposta de pop independent a duo de guitarra espanyola i dues veus, definida per la consciència del seu missatge i la cura de la seva estètica. Amb el seu primer àlbum, Viatges i flors (2014) van presentar en societat un acoblament vocal emotiu i hipnòtic amb un alt contingut poètic en les seves lletres. Lliure o descansar (2016) i Mantra (EP, 2018) aprofundeixen en la seva dimensió transformadora i artística, alhora que introdueix la transició cap al so indie. Aquesta immersió culmina en el treball Sant Llorenç (2020). Una nova proposta a duo més bateria, buscant el diàleg cru entre la delicadesa de les dues veus i l’energia de la bateria.

Com sempre, el concert es realitzarà amb totes mesures de seguretat establertes. Recordeu que per adquirir les entrades on line us heu de dirigir a plataforma d’entrapolis. #laculturaessegura

Bolos

Arrenca la gira de The Shivas

Published

on

By

La banda procedent de Portland arrenca la gira per la península presentant “Feels so Good / Feels so Bad” amb parades a Lleida, Saragossa, València, Madrid, Oviedo i Sopelana.

La banda de rock liderada per la cantant i bateria Kristin Leonard, The Shivas aterren avui per presentar el seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”. Les dates s’engloben dins al tour europeu “Alive in the World” que els portarà a 38 ciutats durant aquest estiu.

El seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”, és un veritable àlbum “quarantena”: la seva creació va començar quan la banda es va veure obligada a cancel·lar tots els plans al març de 2020 i va començar a escriure cançons per mantenir-se ocupats durant el confinament.

“Haver de cancel·lar un any de calendari complet d’espectacles que ja estaven reservats (més de 110), l’única manera de fer-hi front semblava ser submergir-nos completament en un nou projecte, i un que sabíem que podia succeir independentment de la situació externa”, diu Kirstin Leonard, bateria i cantant. “Aquest àlbum intentava crear un costat positiu en temps terribles, i tots vam canviar i vam créixer molt com a músics i com a persones en el procés”.

PRÒXIMES ACTUACIONS THE SHIVAS
LLEIDA – 27 de juny – Café del Teatre
ZARAGOZA – 28 de juny – La Lata de Bombillas
VALENCIA – 29 de juny – Loco Club
MADRID – 30 de juny – Sound Isidro – Wurlizter Ballroom
OVIEDO – 1 de juliol – Vesu Festival
SOPELANA – 2 de juliol – La Atalaya

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.