Connect with us

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenten “El Escarmiento”, primer single d’avançament del seu imminent LP

Publicat fa

el

Sí, és pop això que escolteu. Però no deixa de ser un pop una mica estrident i obsolet, el que sembla que ve sent l’especialitat de Rata Negra, ara ja sense embuts.

“El Escarmiento” és el primer single d’avançament de l’imminent tercer LP de Rata Negra, “Una Vida Vulgar”, que veurà la llum a l’abril de 2021 a través de Humo Internacional i La Vida És Un Mus. No hi ha lloc per a la malenconia, no hi ha lloc per a l’autocomplaença: amb aquest primer single Rata Negra obren les comportes amb tota la veritat per davant.

Realitzat amb el més baix dels pressupostos i gravat amb un parell de telèfons mòbils en un local del Rock Palace de Madrid durant el dia de Samhain de l’any 2020, a manera de missa negra, “El Escarmiento” s’acosta a el so pop de els primers Blondie, remogut amb suavitat amb les harmonies aquàtiques de Lords of The New Church. En el visual, la seva màgia es manifesta en els fotogrames del vídeo amb una estètica a mig camí entre ‘The Love Witch” low cost i les misses negres d’Antón Lavey, amb Las Morsas de convidades estel·lars i un gest de complicitat a “Este niño es un demonio” de propina.

Tota aquesta bogeria, tota aquesta passió, per admetre una recerca personal de redempció. Una invitació a la penitència, al fet que reconeguem el nostre execrable comportament. Ho sento, m’he equivocat, no tornarà a passar. Mereixem l’escarment.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.