Connect with us

Novetats discogràfiques

Tindersticks publiquen “You’ll Have To Scream Louder”, single d’avançament del seu pròxim disc

Publicat fa

el

Els britànics Tindersticks han publicat “You’ll Have To Scream Louder”, single d’avançament del seu pròxim disc, “Distractions”, un treball que encara es troba sense data de llançament confirmada. Quan la sapiguem, informarem. “You’ll Have To Scream Louder” és una versió de la cançó de el mateix títol que Television Personalities van publicar dins del seu àlbum ja clàssic “The Painted Word” (1984).

Stuart Staples, líder i alma mater de la banda, ha explicat el següent sobre la gestació d’aquesta cançó “A finals de maig, principis de juny del 2020, molts de nosaltres ens sentíem nerviosos i més que nerviosos. Hi havia una creixent agitació dins meu. Em vaig despertar un dissabte al matí sense plans, però aquesta maleïda cançó de Television Personalities anava donant voltes dins del meu cap i em va empènyer a l’estudi. Quatre o cinc hores més tard ja havia fet la base d’aquest enregistrament, encara que vaig haver esperar al fet que apareguessin algunes finestres d’oportunitats dins del confinament per poder treballar amb la banda i portar-la fins al final. M’encanten Television Personalities des que vaig comprar l’EP de Bill Grundy, amb la seva portada fotocopiada, en un dels meus viatges en autobús després de l’escola fins a la botiga de discos Virgin, en un soterrani a King Street, Nottingham. Uns anys més tard, el 1984, quan vivia a la cantonada, al pis 17è dels apartaments Victòria Center, vaig estar treballant uns dies en una botiga de discos local i va ser quan es va publicar ‘The Painted Word’. Es va convertir en la banda sonora d’aquest semi-barri baix, aquests temps”.

Hi ha afegeix: “Per ser jove a principis de la dècada dels vuitanta, hi havia molts motius per estar enfadat, batalles per lluitar, com la Margaret Thatcher, la injustícia racial i de gènere, i també una de les motivacions d’aquesta cançó, el desarmament nuclear. Encara que és possible que no hàgem pensat que aquestes batalles s’haguessin guanyat alguna manera, crèiem que vam ajudar a impulsar les coses en una direcció diferent, que es van fer canvis. A la primavera de 2020 se’ns va mostrar dolorosament que aquestes batalles continuaven”.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.