Connect with us

Art Visual

Fantàstik 2020, el Festival de Cinema Fantàstic de Granollers, escalfa motors

Publicat fa

el

Arriba 9a edició del Festival de Cinema Fantàstik de Granollers, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de desembre de 2020 al Cinema Edison. Aquest any, amb més motiu que mai, volen reivindicar la importància de la cultura en temps de crisi social, com el que ens ha tocat viure. Podeu estar tranquils, doncs a part de sang i fetge, també compliran amb totes les mesures indicades per a que sigui un Festival segur i lliure de virus i contagis.

Les sessions començaran a les 20h ambos dies i consistiran en la projecció dels curtmetratges que opten al premi d’aquest any, tenint una durada aproximada d’1h30, per assegurar així una tornada segura a casa a tots els espectadors.

Per desgràcia, com es pot imaginar, les projeccions dels films no són possibles per horari i també per filosofia. El festival Fantàstik Granollers va néixer com una forma de reivindicar i premiar els curtmetratges, aquest gran cinema en petites dosis, per això és important per al festival mantenir-los.

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES

Els Premis Fantàstik Mac són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya). Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 14 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. El públic serà l’únic responsable d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, i com a una de les mesures que han pres en motiu del Covid-19, el Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis, seran els membres del Fantàstik Granollers.

Curtmetratges a competició
(Bloc 1)

 • ONE LEFT
  Sebastian Doringer / Àustria
 • REPLICA
  Álvaro de la Hoz / Espanya
 • POLTER
  Álvaro Vicario / Espanya
 • KILLING SMALL ANIMALS
  Marcus Sbanberg / Suècia
 • LA ÚLTIMA NAVIDAD DEL UNIVERSO
  Adrián Carmona y David Muñóz / Espanya
 • BOS
  Forest Steffen Geypens / Bèlgica
 • THERE WILL BE MONSTERS
  Carlota Pereda / Espanya

Curtmetratges a competició
(Bloc 2)

 • LAS NIÑAS TERRIBLES
  David Orellana / Espanya
 • ANNIE
  Miki Durán / Espanya
 • ME DEBES UNO
  Luis Galindo / Espanya
 • A STRANGE CALM
  Austin Rourke / USA
 • FETCH
  Blanca Agudo Hernandez / Espanya
 • NOSOTROS
  Silvia Pradas / Espanya
 • CANDELA
  Marc Riba i Anna Solanas / Espanya

El festival, juntament amb el Cinema Edison, es comprometen a respectar totes les mesures sanitàries de prevenció; distància de seguretat, mascareta i higiene. No es podrà accedir amb la sessió començada ni si es decideix sortir del cinema. El servei de barra no estarà disponible i el marxandatge es vendrà a la mateixa guixeta. Les entrades es poden comprar a www.fantastikgranollers.cat i a guixeta el mateix dia abans de la sessió.

SPOT 2019

Art Visual

Primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni

Published

on

By

El diumenge 21 de Gener, Makipomba juntament amb Mar Negre i Pardal, organitzen el primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni.

El gran esdeveniment ve acompanyat de un taller de poesia gegant, mercadillo durant tot el dia en el que participen molts altres col·lectius, taller de fanzines, presentació del pardal 5, micro obert i extrema diversió.

Envien el cartell, que pròximament penjaran al instagram de l’antiga massana i Makipomba. També podeu posar paradeta al mercadillo si voleu!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.