Connect with us

Novetats discogràfiques

Slevedown treu un 7″ d’avançament del què serà el seu segon llarg

Publicat fa

el

El grup establert a Blanes-Girona Slavedown llança un single d’avançament del seu pròxim LP titulat “The Enemy Inside”. Avançament que ve en format vinil de 7” i suposa el seu primer treball discogràfic amb la Familía Revolución Records.

Tres anys després del seu exitós debut homònim “Slavedown” (2018), la banda de Blanes-Girona torna a la càrrega amb la seva particular visió del hard rock en la seva vessant més dura i agressiva.

Dos llançaments espectaculars són l’avançament del seu esperat segon llarg. Una composició pròpia “Come and See the Monster Rise” i una versió dels The Doors, enfosquida i metal·litzada per l’ocasió.

Seguim apreciant aquesta contundència sonora marca de la casa; una secció rítmica molt sòlida que brilla amb llum pròpia, uns riffs i guitarreos que es mouen entre el rock clàssic, passatges avantguardistes i l’excepcional veu que arrodoneix aquest magnífic treball. Estem davant d’una producció excepcional, situant a Slavedown a primera línia de l’escena hard rockera nacional, i per què no, internacional.

Gran aposta de la Familía Revolución Records, presentat el LP “The Enemy Inside” com es feia abans, amb un single d’avançament remesclat i masteritzat en vinil de 7 ‘ ja en pre-venda i que estarà disponible durant la tercera setmana del mes de febrer. La sortida del LP, també en format vinil, està prevista per a la tercera setmana de març en doble edició, en vinil negre i limitada en vinil de color, totes dues amb CD inclòs.

Tant el single com el LP han estat gravats en els estudis Hybrid Recordings, produïts, barrejats i masteritzats per Sue Gere entre mitjans de 2020 i principis de 2021.

Art Visual

MARIA RODÉS Feat. DELAFÉ “Hechizo” Single Digital i Videoclip

Published

on

By

Avanç del seu proper àlbum. “Hechizo”, en col·laboració amb DELAFÉ, llisca entre els ritmes sincopats del reguetó contemporani i la sofisticació atmosfèrica de l’electrònica francesa.

Hi ha discos que són un salt al buit creatiu, un exercici de desconstrucció que molt pocs artistes gosen emprendre. Després de “Chico Bueno”, una cançó que ens va presentar juntament amb BRONQUIO, “Hechizo” és el segon avenç d’un projecte amb què Maria Rodés explora els racons més profunds i complexos de l’enamorament, aquest estat de bogeria temporal tan plaent com necessari en què un veu l’altre com a perfecte. Una oda a l’obsessió romàntica en què la línia entre l’amor idealitzat i el deliri es difumina, desbordant els límits del que és possible.

“Hechizo” llisca entre els ritmes sincopats del reguetó contemporani i la sofisticació atmosfèrica de l’electrònica francesa. Aquesta dualitat no és casual: reflecteix la tensió inherent al tema central de la cançó, en què allò físic i allò transcendental s’entrellacen. Amb la producció de Maria i Joel Condal i la coproducció de ZABALA i BRONQUI, el so manté un equilibri entre el carnal i l’eteri sense caure mai al clixé de gènere. A més, la cançó forma part de la banda sonora de la nova pel·lícula de Maria Ripoll, “También Esto Pasará”, que veurà la llum a la primavera i per a la qual Maria Rodés ha compost la música original juntament amb Simon Smith, a més d’aportar diverses cançons del seu repertori.

Però, a més, per a aquesta declaració de desig i devoció, Maria compta amb la col·laboració d’Óscar D’Aniello (DELAFÉ), l’afinitat temàtica del qual potencia la intensitat de la peça (Óscar també està d’estrena presentant el seu nou disc, “Amor”, i la tornada del seu antic projecte DELAFÉ I LAS FLORES AZULES). Junts encapsulen l’eufòria i la fragilitat d’una connexió humana que consumeix i transforma, en què cada petó actua com un catalitzador del que és màgic i inevitable.

Com a colofó ​​a un exercici creatiu com aquest, “Hechizo” ve acompanyada d’un exquisit videoclip d’animació signat per Néstor F., que ja va treballar amb Maria a l’àlbum de country que va compondre juntament amb L’ESTRELA DE DAVID.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.