Connect with us

Novetats discogràfiques

Slevedown treu un 7″ d’avançament del què serà el seu segon llarg

Publicat fa

el

El grup establert a Blanes-Girona Slavedown llança un single d’avançament del seu pròxim LP titulat “The Enemy Inside”. Avançament que ve en format vinil de 7” i suposa el seu primer treball discogràfic amb la Familía Revolución Records.

Tres anys després del seu exitós debut homònim “Slavedown” (2018), la banda de Blanes-Girona torna a la càrrega amb la seva particular visió del hard rock en la seva vessant més dura i agressiva.

Dos llançaments espectaculars són l’avançament del seu esperat segon llarg. Una composició pròpia “Come and See the Monster Rise” i una versió dels The Doors, enfosquida i metal·litzada per l’ocasió.

Seguim apreciant aquesta contundència sonora marca de la casa; una secció rítmica molt sòlida que brilla amb llum pròpia, uns riffs i guitarreos que es mouen entre el rock clàssic, passatges avantguardistes i l’excepcional veu que arrodoneix aquest magnífic treball. Estem davant d’una producció excepcional, situant a Slavedown a primera línia de l’escena hard rockera nacional, i per què no, internacional.

Gran aposta de la Familía Revolución Records, presentat el LP “The Enemy Inside” com es feia abans, amb un single d’avançament remesclat i masteritzat en vinil de 7 ‘ ja en pre-venda i que estarà disponible durant la tercera setmana del mes de febrer. La sortida del LP, també en format vinil, està prevista per a la tercera setmana de març en doble edició, en vinil negre i limitada en vinil de color, totes dues amb CD inclòs.

Tant el single com el LP han estat gravats en els estudis Hybrid Recordings, produïts, barrejats i masteritzats per Sue Gere entre mitjans de 2020 i principis de 2021.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.