Connect with us

Bandes

Ella Ella, duo de tecnopop despreocupat

Publicat fa

el

Ella Ella són Marina Serra i Jaime Espinosa, un duet de Tecnopop despreocupat i femení, a cavall entre Girona i Barcelona. Nascudes a principis del 2018 amb un so centrat en sintetitzadors, bases, teixits elèctrics, baixos i lletres de temes quotidians i vulgars. Defineixen el seu so com “Synthpop despreocupat”.

Fins al moment han editat dos EPs “Giratorio feliz” (2018), cinc temes gravats en Soundclouds Studio per Lluís Costa durant l’agost del 2018. Edició física i limitada pel segell La Servidumbre. El segon EP, “Con derecho a postre” (2020), cinc temes també gravats en Soundclouds Studio per Lluís Costa durant l’octubre del 2019. Edició física per Magic Room Records i Hiddentrack Rec.

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.