Connect with us

Festival

Viva Belgrado i Joe Crepúsculo encapçalen el Festival Cara B

Publicat fa

el

Adaptat a les circumstàncies actuals, arriba una nova edició del Festival Cara • B, que tindrà lloc del 24 al 28 de març del 2021 a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona. El Cara • B és un festival de cultura musical independent i urbana, un aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més frescos de moment.

A través dels directes d’una selecció de les propostes musicals que calen foc a les escenes independents, el Festival Cara • B s’ha consolidat com el primer esdeveniment musical de la temporada a Barcelona. Un projecte integral amb una visió de 360º que aborda la creació artística vinculada a la música des de tots els angles, amb un programa que al llarg dels seus set anys ha inclòs concerts, projeccions, festival de videoclips, exposicions i molt més.

Cara • B XTRA és el cicle de concerts de Festival Cara • B i neix per demostrar que la música en directe segueix avui més viva que mai.

Dates dels concerts del Cara•B XTRA 2021
24 març / Núria Graham
25 març / Leïti Sene & Cutemobb
25 març / Viva Belgrado
26 març / Rigoberta Bandini
27 març / Ladilla Rusa
27 març / Rojuu + Depresión Sonora
27 març / Baiuca (Live A/V Show)
28 març / Joe Crepúsculo
28 març / La Zowi

Festival

NEU! Festival acomiada la seva reeixida novena edició

Published

on

By

El cap de setmana passat el NEU! Festival va posar el colofó a una nova edició que va deixar 12 dies de programació i 24 actuacions, en què han tingut cabuda tant propostes emergents com projectes més consolidats de la nostra escena, a més d’una nova iniciativa: el NEU! PRO.

El cap de setmana passat el NEU! Festival va finalitzar la novena edició després de dotze dies de programació i un més de 3.000 assistents. Durant la celebració, han tingut lloc 24 actuacions en un total de 13 sales, teatres i espais públics de la ciutat de Girona.

El festival va clausurar la seva edició amb dos dies de programació àmplia i variada. El 27 de gener es va celebrar la primera edició del NEU! PRO, esgotant les places disponibles, de manera que s’erigeix com una nova fira professional a tenir molt en compte al sector. Els espectadors van poder assistir a col·loquis de Dani Poveda (director del Vida! Festivla) i SHB. (productor de Morad o Bad Gyal), oa una taula rodona entre Cala Vento, Rufus T. Firefly i Joan Luna (director de Mondo Sonoro). També va tenir lloc la retransmissió en directe del podcast “Simpatia per la indústria musical”, on Carlos Galán (CEO de Subterfuge) entrevistava Santi Carrillo (director editorial de Rockdelux). La jornada va finalitzar amb els concerts d´Amanda Miranda i Ernest Crusats (La Iaia).

El dissabte 28 va tenir lloc la clausura oficial amb magnificència, amb el públic abarrontant la sala La Mirona per assistir a una jornada amb diverses actuacions en format festival que va comptar amb diversos plats forts, com el concert de Rufus T Firefly per primera vegada a la ciutat, o la darrera actuació de Ferran Palau abans d’una aturada indefinida. També va tenir la presentació d’“Hola Elefante”, el nou àlbum de XEBI SF, (director del festival), o l’esperada actuació de Gáldrick, que va presentar el seu debut “Luz de Fondo”.

El festival tanca la novena edició amb un balanç molt positiu i amb la mirada posada en la propera, en què complirà el seu desè aniversari i aquí estarem tots per celebrar-ho.

Foto principal Gemma Martz

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.