Connect with us

Bolos

La gira dels 40 anys dels Bad Religion passa al maig del 2022

Publicat fa

el

Aquí les noves dates per la gira més important de punk rock que mai es farà a la península, i englobada dins del 𝐕𝐚𝐧𝐬 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐓𝐨𝐮𝐫, la gira del 40 +2 aniversari de Bad Religion! Aquest cop, i com era d’esperar, s’ha reprogramat per al pròxim any 2022, i afortunadament conservant tot el LINE-UP de la gira programada per al 2021: Suicidal Tendencies, Millencolin, Pulley i Blowfuse així com les bandes que s’afegeixen a Lisboa i Santiago de Compostel·la amb Desakato, Devil in Me i Bastards on Parade.

Fa més d’un any que va començar aquesta pandèmia i al maig de l’any 2020 van prendre la decisió d’ajornar la gira a maig del 2021, sempre tenint en ment i comptant que l’evolució de la pandèmia seria més positiva. Un cop, sabent quina és la situació actual, s’han vist obligats a moure-la de nou pel proper any 2022, en què esperem que gràcies a la distribució de la vacuna, siguin les dates definitives i puguem així assistir a la gira més gran de punk rock que s’hagi fet mai a la península.

Hi ha moltes esperances dipositades al pròxim any 2022, que serà l’any de la tornada de les gires, i que a més coincidirà amb el 20 aniversari de l afantastica promotora HFMN CREW! Així que millor, guarda’t la teva entrada i participa amb la promotora en aquest aniversari, on tenen moltes sorpreses gurdades que segur us deixaran flipats!!!

“Els grups, promotores, agències i sales, així com tots els i les professionals i autónoms de la música, estem travessant la pitjor època de la nostra història. Ningú esperava trobar-se en aquesta situació, estant més d’un any sense activitat i havent d’aguantar encara segurament uns mesos més, fins a finals d’aquest any 2021, quan esperem ja estar en marxa amb total normalitat. Per tot això necessitem del vostre suport, d’una banda prenent les precaucions necessàries, complint les recomanacions sanitàries per controlar d’una vegada l’expansió de la malaltia, i d’altra banda conservant les entrades ja adquirides”, comenta en Peret de HFMN Crew.

Dit això, per tots i totes aquells i aquelles que vulgueu el reemborsament de l’entrada adquirida, podeu fer-ho omplint aquest formulari per a qualsevol data de la gira > DEVOLUCIONS

Les devolucions poden ser processades de del 9 fins al 30 d’abril. En cas de tenir entrades físiques la devolució es fa a la mateixa botiga en la qual es va adquirir. Per descomptat, les entrades de l’any 2020 i del 2021 seran vàlides peL 2022.

Bolos

El 3er Cicle Segells Residents de l’Heliogàbal està dedicat a The Indian Runners

Published

on

By

El projecte Segells Residents és un cicle de concerts creat per Heliogàbal en format monogràfic a on els diferents segells, les diferents realitats i entitats musicals són convidades a presentar les seves propostes. Cada cicle estarà dedicat a un segell “resident” que podrà proposar una programació de 4 o 5 dates de bandes vinculades al segell, a diferents espais del barri de Gràcia de Barcelona.

El tercer cicle Segells Residents està dedicat a The Indian Runners, un segell de música independent de l’Associació cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Els responsables es defineixen així “Muntem concerts, editem discs, publiquem en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.”

Programació
Divendres 9 de maig // VALIUS
Divendres 21 de maig // NEUS BORREL I BRU FERRI
Divendres 28 de maig // POLSEGUERA
Diumenge 30 de maig // LA LUDWIG BAND
Diumenge 30 de maig // LA SENTINA

Entrades a la venda a www.heliogabal.com

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.