Connect with us

Bolos

La gira dels 40 anys dels Bad Religion passa al maig del 2022

Publicat fa

el

Aquí les noves dates per la gira més important de punk rock que mai es farà a la península, i englobada dins del 𝐕𝐚𝐧𝐬 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐓𝐨𝐮𝐫, la gira del 40 +2 aniversari de Bad Religion! Aquest cop, i com era d’esperar, s’ha reprogramat per al pròxim any 2022, i afortunadament conservant tot el LINE-UP de la gira programada per al 2021: Suicidal Tendencies, Millencolin, Pulley i Blowfuse així com les bandes que s’afegeixen a Lisboa i Santiago de Compostel·la amb Desakato, Devil in Me i Bastards on Parade.

Fa més d’un any que va començar aquesta pandèmia i al maig de l’any 2020 van prendre la decisió d’ajornar la gira a maig del 2021, sempre tenint en ment i comptant que l’evolució de la pandèmia seria més positiva. Un cop, sabent quina és la situació actual, s’han vist obligats a moure-la de nou pel proper any 2022, en què esperem que gràcies a la distribució de la vacuna, siguin les dates definitives i puguem així assistir a la gira més gran de punk rock que s’hagi fet mai a la península.

Hi ha moltes esperances dipositades al pròxim any 2022, que serà l’any de la tornada de les gires, i que a més coincidirà amb el 20 aniversari de l afantastica promotora HFMN CREW! Així que millor, guarda’t la teva entrada i participa amb la promotora en aquest aniversari, on tenen moltes sorpreses gurdades que segur us deixaran flipats!!!

“Els grups, promotores, agències i sales, així com tots els i les professionals i autónoms de la música, estem travessant la pitjor època de la nostra història. Ningú esperava trobar-se en aquesta situació, estant més d’un any sense activitat i havent d’aguantar encara segurament uns mesos més, fins a finals d’aquest any 2021, quan esperem ja estar en marxa amb total normalitat. Per tot això necessitem del vostre suport, d’una banda prenent les precaucions necessàries, complint les recomanacions sanitàries per controlar d’una vegada l’expansió de la malaltia, i d’altra banda conservant les entrades ja adquirides”, comenta en Peret de HFMN Crew.

Dit això, per tots i totes aquells i aquelles que vulgueu el reemborsament de l’entrada adquirida, podeu fer-ho omplint aquest formulari per a qualsevol data de la gira > DEVOLUCIONS

Les devolucions poden ser processades de del 9 fins al 30 d’abril. En cas de tenir entrades físiques la devolució es fa a la mateixa botiga en la qual es va adquirir. Per descomptat, les entrades de l’any 2020 i del 2021 seran vàlides peL 2022.

Bolos

Chilemúsica participarà al Mercat de Música Viva de Vic

Published

on

By

Chilemúsica estarà present al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) que reunirà representants de tots els sectors de la indústria musical, entre el 15 i 18 de setembre a Catalunya. Aquest any l’esdeveniment ha hagut de reinventar-se per rebre a assistents de manera presencial prenent tots els protocols de cura, després de tants mesos de confinament. Comptarà, novament, amb concerts en directe, showcases, speed meetings, pitchings i jornades de treball. Realitzat per primera vegada el 1989, actualment, MMVV té xarxes internacionals de professionals i genera nous espais de creació fomentant la col·laboració entre artistes de tot el món.

A la versió 2021, Chilemúsica participarà al MMVV a través de dos fronts: des de la indústria i de la música en viu. Francisca Sandoval, gerent general de la marca sectorial, viatjarà a Espanya per integrar el panell Global Music Match 2021: l’experiència Catalano – Xilena el divendres 17 de setembre a les 16:00 hores al Plató Carpa Atlàntida, Vic. Aquesta iniciativa busca millorar i desenvolupar les bases de fans internacionals dels artistes, com també fomentar intercanvis, la connexió i generació de xarxes i aliances a llarg termini entre els seus participants. A més participarà en les rodes de negocis.

“Després d’un llarg període on només hem tingut presència digital –Chilemúsica va començar la seva gestió al 2020, any de la pandemia-, ens emociona moltíssim tornar a connectar presencialment en esdeveniments i instàncies de participació musical. Esperem que el format híbrid sigui el primer esglaó per tornar a el tracte i el vincle que dóna l’experiència de el tu a tu, aviat. És esperançador per a la música i els espectacles que això comenci a donar els primers senyals de retrobament entre el públic i la indústria completa“, indica Francisca Sandoval a dies de marxar cap al Mercat.

MÚSICA XILENA EN VIU

Una tornada als escenaris i una reunió cerimonial entre el públic i els artistes. Dos músics que han posat el nom de Xile al mapa, donaran concerts en viu en escenaris de Mercat. Es tracta de Manuel García i Ana Tijoux.

Manuel García ha reprès la seva gira a Espanya després de el llançament del seu àlbum “Compañera de este viaje” (Témpera Producciones, 2021). Al marc de MMVV, actuarà de forma gratuïta el 18 de setembre a les 20:00 hores a l’escenari Teatre R. Montanyà – L’Atlàntida amb un aforament de 800 persones.

Manuel García és un dels cantautors xilens més destacats de l’última dècada. Guanyador de el Premi Nacional de la Música el 2008, compta amb set àlbums d’estudi com a solista. Aquest cop, torna a Catalunya per presentar el seu recentment publicat disc a veu i guitarra solista.

A part de la seva presentació a MMVV, setembre serà un mes important en l’agenda del músic. La seva primera data serà a La Salà de València el diumenge 12 de setembre, seguida pel Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia de Barcelona, ​​el divendres 17 de setembre. Després donarà un concert a la Sala Galileu Galilei de Madrid el dimarts, 21 de setembre. En tots els concerts s’esperen convidats que seran anunciats en breu.

Recentment, García i el cantautor espanyol Juan Gómez Canca, El Kanka, es van unir per fer una versió de “La Aguja” en un àlbum homenatge a Silvio Rodríguez anomenat Caminant. La producció musical ha estat a càrrec de Bruno Esteban i ha comptat amb la participació de diversos músics d’Espanya, Mèxic i Xile. El single serà part, a més, del seu pròxim disc antològic en un recorregut antològic a través de la seva pròpia història musical.

Una mica més tard, en MMVV, Ana Tijoux es presentarà el mateix dia 18 de setembre a les 22:30 hores, però en un altre escenari: Carpa Atlàntida, l’aforament és de 1000 persones.

Fa pocs mesos va estrenar una cançó al costat de el projecte electrònic The Bloody Beetroots de Tom Morello. “Lightning Over Mexico” inclòs en el disc The Catastrophist.

Tijoux desborda les fronteres gràcies a la poderosa trajectòria com a solista que va iniciar a finals dels 2000 i que l’ha convertit en la figura xilena de més rellevància internacional de la seva generació. El seu primer àlbum de l’any 2007, “Kaos“, va ser aclamat per la premsa i el públic local immediatament i, a més, va rebre una nominació de MTV llatí, el que la va portar a publicar també aquest treball en el segell nord-americà National Records. Va ser creixent la seva fama internacional amb el disc 1977 que li va permetre obtenir una nominació el 2011 a el premi Grammy per Millor Àlbum Rock / Alternatiu Llatí i a ser inclosa a la banda sonora de la reconeguda sèrie nord-americana, Breaking Bad. Així mateix, als Premis Grammy Llatins, ha estat nominada amb “La Bala” a “Millor àlbum de música urbana” (2012) i amb “Sacar la voz” (2013). Al 2014, va aconseguir un premi Grammy Llatí amb “Universos Paralelos” al costat de Jorge Drexler a la Categoria “Cançó de l’any” i, l’any 2014, va ser nominada amb “Vengo”, en la categoria “Millor cançó urbana”.

Per aquests dies, l’artista es troba aprofitant les obertures en aquest període de pandèmia, reprenent compromisos i presentant-se en diferents instàncies com el Festival Anti Xenofòbia de Sax el 25 setembre; Stroika (Fira Mediterrània) a Manresa el 16 d’octubre i BIME LIVE a Bilbao el 30 d’aquest mateix mes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.