Connect with us

Bolos

La gira dels 40 anys dels Bad Religion passa al maig del 2022

Publicat fa

el

Aquí les noves dates per la gira més important de punk rock que mai es farà a la península, i englobada dins del 𝐕𝐚𝐧𝐬 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐓𝐨𝐮𝐫, la gira del 40 +2 aniversari de Bad Religion! Aquest cop, i com era d’esperar, s’ha reprogramat per al pròxim any 2022, i afortunadament conservant tot el LINE-UP de la gira programada per al 2021: Suicidal Tendencies, Millencolin, Pulley i Blowfuse així com les bandes que s’afegeixen a Lisboa i Santiago de Compostel·la amb Desakato, Devil in Me i Bastards on Parade.

Fa més d’un any que va començar aquesta pandèmia i al maig de l’any 2020 van prendre la decisió d’ajornar la gira a maig del 2021, sempre tenint en ment i comptant que l’evolució de la pandèmia seria més positiva. Un cop, sabent quina és la situació actual, s’han vist obligats a moure-la de nou pel proper any 2022, en què esperem que gràcies a la distribució de la vacuna, siguin les dates definitives i puguem així assistir a la gira més gran de punk rock que s’hagi fet mai a la península.

Hi ha moltes esperances dipositades al pròxim any 2022, que serà l’any de la tornada de les gires, i que a més coincidirà amb el 20 aniversari de l afantastica promotora HFMN CREW! Així que millor, guarda’t la teva entrada i participa amb la promotora en aquest aniversari, on tenen moltes sorpreses gurdades que segur us deixaran flipats!!!

“Els grups, promotores, agències i sales, així com tots els i les professionals i autónoms de la música, estem travessant la pitjor època de la nostra història. Ningú esperava trobar-se en aquesta situació, estant més d’un any sense activitat i havent d’aguantar encara segurament uns mesos més, fins a finals d’aquest any 2021, quan esperem ja estar en marxa amb total normalitat. Per tot això necessitem del vostre suport, d’una banda prenent les precaucions necessàries, complint les recomanacions sanitàries per controlar d’una vegada l’expansió de la malaltia, i d’altra banda conservant les entrades ja adquirides”, comenta en Peret de HFMN Crew.

Dit això, per tots i totes aquells i aquelles que vulgueu el reemborsament de l’entrada adquirida, podeu fer-ho omplint aquest formulari per a qualsevol data de la gira > DEVOLUCIONS

Les devolucions poden ser processades de del 9 fins al 30 d’abril. En cas de tenir entrades físiques la devolució es fa a la mateixa botiga en la qual es va adquirir. Per descomptat, les entrades de l’any 2020 i del 2021 seran vàlides peL 2022.

Bolos

NUEVA VULCANO i SOULSIDE compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.