Connect with us

Novetats discogràfiques

Supermon edita “Final Feliz”, el seu primer EP

Publicat fa

el

Supermon és el nou projecte de Ramon Vives, exlíder de les bandes Clementines i pLou. Clementines va ser un grup batejat per Jesús Ordovás de Ràdio 3 com “El secret més ben guardat de Barcelona” i amb un sol disc homònim (al segell Grabaciones en el Mar). Tancada aquesta primera etapa, Ramon va formar el 2009 el grup pLou. El seu disc “Bingo” va recollir molt bones crítiques en les revistes del sector. Algunes de les seves cançons van entrar a la sèrie “Cites” de TV3; Incloïa el tema “Mon capgirat” que va aconseguir ser la banda sonora d’un conegut anunci de TV (TF1) prime time a França de l’ONG “Restes du Coeur”. Posteriorment va ser traduïda al francès i cantada per Anna Roig (Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien).

Després d’haver estrenant 3 singles com Supermon (concretament els temes “Final Feliç”, “München” i “Vagabunda”), ara s’edita l’EP, que inclou dos temes desconeguts fins ara. Un és “Se us veu tan contents ballan swing”, un tema en català que ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Jose Lozano de el grup Murciano Total, companys de segell El Genio Equivocado.

Totes les cançons han estat gravades als estudis Caballo Grande i produïdes pels incombustibles Ferran Resines i Cristian Pallejà. “Final Feliz” significa un primer avançament de 5 temes i aviat en vindran més. L’EP està editat per segell barceloní El Genio Equivocado. Algunes de les lletres són de Francesc Miralles, escriptor universal i creador de tendències en el món de el desenvolupament personal i descobridor del Ikigai, un enfocament vital que ha triomfat a mig centenar de països.

Novetats discogràfiques

Autosleeper publiquen nou single “Substance, sometimes”

Published

on

By

Autosleeper (Radix Records, Galícia) són un trio de post-punk / shoegaze de Barcelona que acaben de publicar el seu nou single “Substance, Sometimes”, seguint el seu anterior EP “Only Forward” publicat al 2020. Autosleeper el conformen el guitarrista / vocalista gal·lès Gareth Hughes, el baixista holandès Niek Leermakers i el bateria espanyol Héctor Aguirrebeña. Les seves influències van des de bandes de post-punk com The Cure, Joy Division i The Smiths fins a rock alternatiu dels 90 com Sonic Youth, Swervedriver, My Bloody Valentine i Ride.

El single “Substance, sometimes”, reflecteix la seva progressió sonora des dels seus singles debut “Nothing” i “Blue Blood”, publicats el 2019, i el seu EP debut “Only Forward”, publicat al març de 2020. Buscant un so més angular que reflecteixi la intensitat dels seus directes, “Substance, sometimes” posa gran èmfasi en les dinàmiques i el soroll, alhora que obre nous territoris al so dels Autosleeper. La intenció del single és servir com a avançament del seu següent EP, encara sense titular, que serà publicat a finals d’aquest any.

Autosleeper també han gravat el seu primer videoclip, que captura a la banda tocant en un espai industrial (Hangar, Barcelona), entrellaçat amb imatges de pel·lícula, processades a través d’un VHS i una televisió antiga. El vídeo va ser filmat per Sara Arruga i editat i post-processat per Harry Steel. La imatge de la caràtula va ser creada per Harry Steel i el seu disseny gràfic per Laura Frade.

El single va ser gravat a ArcticWave Studio a Barcelona per Carlos Dueñas (Maren, Sons of Med, Crab Apples), barrejat per Dom Mitchinson (Bristol – Spectres, Pet Shimmers) i masteritzat per Pete Maher (Londres – Pixies, Nick Cave, Maximo Park ).

Seguint la publicació del seu single, Autosleeper tocaran en diverses ciutats al voltant de la península, inclòs Barcelona, Madrid, Saragossa i València, amb concerts també planejats al Regne Unit i Holanda.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.