Connect with us

Novetats discogràfiques

Supermon edita “Final Feliz”, el seu primer EP

Publicat fa

el

Supermon és el nou projecte de Ramon Vives, exlíder de les bandes Clementines i pLou. Clementines va ser un grup batejat per Jesús Ordovás de Ràdio 3 com “El secret més ben guardat de Barcelona” i amb un sol disc homònim (al segell Grabaciones en el Mar). Tancada aquesta primera etapa, Ramon va formar el 2009 el grup pLou. El seu disc “Bingo” va recollir molt bones crítiques en les revistes del sector. Algunes de les seves cançons van entrar a la sèrie “Cites” de TV3; Incloïa el tema “Mon capgirat” que va aconseguir ser la banda sonora d’un conegut anunci de TV (TF1) prime time a França de l’ONG “Restes du Coeur”. Posteriorment va ser traduïda al francès i cantada per Anna Roig (Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien).

Després d’haver estrenant 3 singles com Supermon (concretament els temes “Final Feliç”, “München” i “Vagabunda”), ara s’edita l’EP, que inclou dos temes desconeguts fins ara. Un és “Se us veu tan contents ballan swing”, un tema en català que ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Jose Lozano de el grup Murciano Total, companys de segell El Genio Equivocado.

Totes les cançons han estat gravades als estudis Caballo Grande i produïdes pels incombustibles Ferran Resines i Cristian Pallejà. “Final Feliz” significa un primer avançament de 5 temes i aviat en vindran més. L’EP està editat per segell barceloní El Genio Equivocado. Algunes de les lletres són de Francesc Miralles, escriptor universal i creador de tendències en el món de el desenvolupament personal i descobridor del Ikigai, un enfocament vital que ha triomfat a mig centenar de països.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.