Connect with us

Novetats discogràfiques

Supermon edita “Final Feliz”, el seu primer EP

Publicat fa

el

Supermon és el nou projecte de Ramon Vives, exlíder de les bandes Clementines i pLou. Clementines va ser un grup batejat per Jesús Ordovás de Ràdio 3 com “El secret més ben guardat de Barcelona” i amb un sol disc homònim (al segell Grabaciones en el Mar). Tancada aquesta primera etapa, Ramon va formar el 2009 el grup pLou. El seu disc “Bingo” va recollir molt bones crítiques en les revistes del sector. Algunes de les seves cançons van entrar a la sèrie “Cites” de TV3; Incloïa el tema “Mon capgirat” que va aconseguir ser la banda sonora d’un conegut anunci de TV (TF1) prime time a França de l’ONG “Restes du Coeur”. Posteriorment va ser traduïda al francès i cantada per Anna Roig (Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien).

Després d’haver estrenant 3 singles com Supermon (concretament els temes “Final Feliç”, “München” i “Vagabunda”), ara s’edita l’EP, que inclou dos temes desconeguts fins ara. Un és “Se us veu tan contents ballan swing”, un tema en català que ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Jose Lozano de el grup Murciano Total, companys de segell El Genio Equivocado.

Totes les cançons han estat gravades als estudis Caballo Grande i produïdes pels incombustibles Ferran Resines i Cristian Pallejà. “Final Feliz” significa un primer avançament de 5 temes i aviat en vindran més. L’EP està editat per segell barceloní El Genio Equivocado. Algunes de les lletres són de Francesc Miralles, escriptor universal i creador de tendències en el món de el desenvolupament personal i descobridor del Ikigai, un enfocament vital que ha triomfat a mig centenar de països.

Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Published

on

By

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.