Connect with us

Novetats discogràfiques

Supermon edita “Final Feliz”, el seu primer EP

Publicat fa

el

Supermon és el nou projecte de Ramon Vives, exlíder de les bandes Clementines i pLou. Clementines va ser un grup batejat per Jesús Ordovás de Ràdio 3 com “El secret més ben guardat de Barcelona” i amb un sol disc homònim (al segell Grabaciones en el Mar). Tancada aquesta primera etapa, Ramon va formar el 2009 el grup pLou. El seu disc “Bingo” va recollir molt bones crítiques en les revistes del sector. Algunes de les seves cançons van entrar a la sèrie “Cites” de TV3; Incloïa el tema “Mon capgirat” que va aconseguir ser la banda sonora d’un conegut anunci de TV (TF1) prime time a França de l’ONG “Restes du Coeur”. Posteriorment va ser traduïda al francès i cantada per Anna Roig (Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien).

Després d’haver estrenant 3 singles com Supermon (concretament els temes “Final Feliç”, “München” i “Vagabunda”), ara s’edita l’EP, que inclou dos temes desconeguts fins ara. Un és “Se us veu tan contents ballan swing”, un tema en català que ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Jose Lozano de el grup Murciano Total, companys de segell El Genio Equivocado.

Totes les cançons han estat gravades als estudis Caballo Grande i produïdes pels incombustibles Ferran Resines i Cristian Pallejà. “Final Feliz” significa un primer avançament de 5 temes i aviat en vindran més. L’EP està editat per segell barceloní El Genio Equivocado. Algunes de les lletres són de Francesc Miralles, escriptor universal i creador de tendències en el món de el desenvolupament personal i descobridor del Ikigai, un enfocament vital que ha triomfat a mig centenar de països.

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.