Connect with us

Bolos

The Baboon Show, el grup de punk rock suec realitzarà tres únics concerts aquest estiu

Publicat fa

el

Després d’una aturada d’un any i mig, el grup van tornar per un concert a Vitòria-Gasteiz al juny que s’han convertit amb tres. La connexió de la banda amb el públic va ser increïble, i fins i tot havent de fer els concerts amb mesures covid… Va ser tal la connexió i la distenció amb el públic i sobretot de la banda, que han decidit tornar a l’escenari aquest estiu per a tres concerts més. Quan estan a l’escenari envoltats amb el públic i els seus companys, no hi ha cap lloc millor on prefereixin estar. I això sí que és emocionant, donar-se compte una altra vegada d’on pertanys.

Barcelona + THE CAPACES a el Nits del Fòrum (29/07/2021) Entrades 
Comillas a el Ciclo Beltane Fest (30/07/2021) Entrades
Xixón + LENDAKARIS MUERTOS a Tsunami Fest – Limited Session (31/07/2021) Entrades


The Baboon Show van començar a finals de 2003. Amb el llançament d’un EP de sis cançons, al 2004 van començar a fer gires per tot Suècia i es van guanyar la reputació de tenir un dels millors directes de tot el país. The Baboon Show van signar amb el segell indie National i van llançar els seus tres primers àlbums en un període d’un any i set mesos!. Estaven tot el dia sonant en les ràdios i les televisions sueques. The Baboon Show van voler seguir girant i girant, i aviat s’els va demanar propagar la seva música a l’estranger. Això va fer que, a excepció de Suècia, també hagin tocat a Noruega, Finlàndia, Grècia, Dinamarca, República Txeca, França, Alemanya, Xina i Cuba.

Bolos

Inspira presenta en directe el nou disc aquest divendres a Barcelona

Published

on

By

Els barcelonins Inspira han tornat. Després d’un parèntesi de set anys, la banda capitanejada per Jordi Lanuza acaba de publicar el seu nou disc “Acaba i comença”, que ha produït Pau Vallvé, i aquest proper divendres 13 de maig tindrà lloc el concert de presentació a la nova sala La Textil de Barcelona. Les entrades estan a la venda aquí.

Deu noves cançons on Jordi Lanuza mira enrere però també obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. De moment ja se n’han avançat tres: “El desig original”“Mentre cauen els demés” i “Al bar Vinil”.

Inspira és una de les bandes clau de l’escena barcelonina d’aquest mil·lenni. A la formació actual hi trobem Jordi Lanuza (veu i guitarra), Xavi Molero (bateria), Darío Vuelta (baix) i Fer Acosta (teclats i cors). El grup ha publicat cinc discos: “Cova placenta”(2008), “Escapistes” (2010), “Amunt!” (2013), “Greta” (2015) i aquest nou “Acaba i comença”.

Els propers anunciats d’Inspira són a Roda de Ter (14 de maig) i Tarragona (20 de maig).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.