Connect with us

Bolos

The Baboon Show, el grup de punk rock suec realitzarà tres únics concerts aquest estiu

Publicat fa

el

Després d’una aturada d’un any i mig, el grup van tornar per un concert a Vitòria-Gasteiz al juny que s’han convertit amb tres. La connexió de la banda amb el públic va ser increïble, i fins i tot havent de fer els concerts amb mesures covid… Va ser tal la connexió i la distenció amb el públic i sobretot de la banda, que han decidit tornar a l’escenari aquest estiu per a tres concerts més. Quan estan a l’escenari envoltats amb el públic i els seus companys, no hi ha cap lloc millor on prefereixin estar. I això sí que és emocionant, donar-se compte una altra vegada d’on pertanys.

Barcelona + THE CAPACES a el Nits del Fòrum (29/07/2021) Entrades 
Comillas a el Ciclo Beltane Fest (30/07/2021) Entrades
Xixón + LENDAKARIS MUERTOS a Tsunami Fest – Limited Session (31/07/2021) Entrades


The Baboon Show van començar a finals de 2003. Amb el llançament d’un EP de sis cançons, al 2004 van començar a fer gires per tot Suècia i es van guanyar la reputació de tenir un dels millors directes de tot el país. The Baboon Show van signar amb el segell indie National i van llançar els seus tres primers àlbums en un període d’un any i set mesos!. Estaven tot el dia sonant en les ràdios i les televisions sueques. The Baboon Show van voler seguir girant i girant, i aviat s’els va demanar propagar la seva música a l’estranger. Això va fer que, a excepció de Suècia, també hagin tocat a Noruega, Finlàndia, Grècia, Dinamarca, República Txeca, França, Alemanya, Xina i Cuba.

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Published

on

By

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.