Connect with us

Novetats discogràfiques

Josep Siam, guitarrista i compositor d’indie-folk mediterrani modern, acaba de publicar el seu EP debut, Inflexions

Publicat fa

el

La seva música, delicada i potent al mateix temps, conté altes dosis de guitarra, acompanyada de sintetitzadors i textures electròniques, i una veu carregada d’emoció. Anys d’estudi de música clàssica li han aportat expressivitat amb la guitarra, i el jazz hi ha afegit la base harmònica i els poliritmes que estructuren els seus temes. Josep Siam canta missatges optimistes i reivindicatius, històries íntimes que cadascú pot sentir com a pròpies.

“Inflexions” va ser gravat entre el febrer i l’abril de 2021 a la Bay Area de Califòrnia, on viu des de fa uns anys. El 75% de la recaptació d’aquest àlbum és canalitzada a donar suport a les organitzacions de drets de migrants i refugiats Open Arms (activa a la frontera de la UE) i Al Otro Lado (activa a la frontera dels EE.UU.).

Tota la música és escrita i interpretada per Josep Siam, lletres de collita pròpia (excepte “Song of Myself”, adaptada d’un poema de Walt Whitman). Amb la participació d’Aurora M. Ricart a “I Sing About You”. Produït per J Siam. Mix i masterització de Matt McDavid. Gravat a Sanctuary Sound Studio (Sebastopol, Califòrnia), entre els mesos de febrer i abril de 2021. Caràtula de Valeria Duffe. Fotografies de M. Boda Íntima.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.