Connect with us

Novetats discogràfiques

Josep Siam, guitarrista i compositor d’indie-folk mediterrani modern, acaba de publicar el seu EP debut, Inflexions

Publicat fa

el

La seva música, delicada i potent al mateix temps, conté altes dosis de guitarra, acompanyada de sintetitzadors i textures electròniques, i una veu carregada d’emoció. Anys d’estudi de música clàssica li han aportat expressivitat amb la guitarra, i el jazz hi ha afegit la base harmònica i els poliritmes que estructuren els seus temes. Josep Siam canta missatges optimistes i reivindicatius, històries íntimes que cadascú pot sentir com a pròpies.

“Inflexions” va ser gravat entre el febrer i l’abril de 2021 a la Bay Area de Califòrnia, on viu des de fa uns anys. El 75% de la recaptació d’aquest àlbum és canalitzada a donar suport a les organitzacions de drets de migrants i refugiats Open Arms (activa a la frontera de la UE) i Al Otro Lado (activa a la frontera dels EE.UU.).

Tota la música és escrita i interpretada per Josep Siam, lletres de collita pròpia (excepte “Song of Myself”, adaptada d’un poema de Walt Whitman). Amb la participació d’Aurora M. Ricart a “I Sing About You”. Produït per J Siam. Mix i masterització de Matt McDavid. Gravat a Sanctuary Sound Studio (Sebastopol, Califòrnia), entre els mesos de febrer i abril de 2021. Caràtula de Valeria Duffe. Fotografies de M. Boda Íntima.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.