Connect with us

Novetats discogràfiques

Will Samson ens mostra el nou single “Shun”

Publicat fa

el

L’artista electrònic / folk Will Samson anuncia el llançament del seu nou àlbum “Active Imagination”, després del “Paralanguage” del 2019, publicat a través de Wichita Recordings.

Àlbum treballat al llarg d’un any sencer, des del gener del 2020 fins al desembre, consta de nou peces noves i precioses, i s’assenta com una meditació rica en capes sobre la idea de pertinença, la identitat i la recerca de la llar a la zona més inestable dels mons.

Commemorant deu anys des del llançament de “Balance”, el seu debut el 2012, al nou àlbum de Will Samson sembla gairebé el producte del seu aprenentatge i creixement durant l’última dècada.

Com a somni en la naturalesa remolinada i il·lusòria del seu desplegament, “Active Imagination” és un testimoni de l’exploració contínua de Samson, tant del món que l’envolta com del seu propi funcionament intern, que segueix proporcionant grans misteris per interpretar. Pacient però críptic, l’àlbum fa aquest viatge i crea un paisatge fascinant perquè els oients l’explorin, de la mateixa manera que sempre ha fet l’obra de Samson.

Acabat d’instal·lar a la seva nova llar a Portugal, Will Samson ha passat gran part de la seva vida movent-se d’un lloc a un altre. Va néixer a Oxford i va emigrar de petit amb els seus pares a l’oest d’Austràlia, on va viure deu anys abans de tornar al Regne Unit. Durant un temps va viure entre Oxford i Berlín, després es va mudar a Brighton, Lisboa, Brussel·les i, finalment, a Bristol, on va gravar “Active Imagination” a l’edifici d’una antiga malteria.

Amb un avi nascut a Bengala Occidental (Índia) i una àvia natural de la Patagònia argentina, era inevitable que Will Samson desenvolupés un incontrolable desig de viatjar. Aquests continus trasllats pel món el van ajudar a donar forma a la seva concepció de la vida. Will va tenir temps de gravar trenta minuts de cançons i fer la seva primera actuació. Durant els tres anys següents va gravar abundant material de música ambient, experimental i instrumental sota diversos àlies, autoeditant dos epés i un disc, i realitzant una intensa gira per Europa.

“Active Imagination” surt a la venda el 8 de maig (CD/DL) i el 24 de juny (LP) a través de Human Chorus.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.