Connect with us

Novetats discogràfiques

Will Samson ens mostra el nou single “Shun”

Publicat fa

el

L’artista electrònic / folk Will Samson anuncia el llançament del seu nou àlbum “Active Imagination”, després del “Paralanguage” del 2019, publicat a través de Wichita Recordings.

Àlbum treballat al llarg d’un any sencer, des del gener del 2020 fins al desembre, consta de nou peces noves i precioses, i s’assenta com una meditació rica en capes sobre la idea de pertinença, la identitat i la recerca de la llar a la zona més inestable dels mons.

Commemorant deu anys des del llançament de “Balance”, el seu debut el 2012, al nou àlbum de Will Samson sembla gairebé el producte del seu aprenentatge i creixement durant l’última dècada.

Com a somni en la naturalesa remolinada i il·lusòria del seu desplegament, “Active Imagination” és un testimoni de l’exploració contínua de Samson, tant del món que l’envolta com del seu propi funcionament intern, que segueix proporcionant grans misteris per interpretar. Pacient però críptic, l’àlbum fa aquest viatge i crea un paisatge fascinant perquè els oients l’explorin, de la mateixa manera que sempre ha fet l’obra de Samson.

Acabat d’instal·lar a la seva nova llar a Portugal, Will Samson ha passat gran part de la seva vida movent-se d’un lloc a un altre. Va néixer a Oxford i va emigrar de petit amb els seus pares a l’oest d’Austràlia, on va viure deu anys abans de tornar al Regne Unit. Durant un temps va viure entre Oxford i Berlín, després es va mudar a Brighton, Lisboa, Brussel·les i, finalment, a Bristol, on va gravar “Active Imagination” a l’edifici d’una antiga malteria.

Amb un avi nascut a Bengala Occidental (Índia) i una àvia natural de la Patagònia argentina, era inevitable que Will Samson desenvolupés un incontrolable desig de viatjar. Aquests continus trasllats pel món el van ajudar a donar forma a la seva concepció de la vida. Will va tenir temps de gravar trenta minuts de cançons i fer la seva primera actuació. Durant els tres anys següents va gravar abundant material de música ambient, experimental i instrumental sota diversos àlies, autoeditant dos epés i un disc, i realitzant una intensa gira per Europa.

“Active Imagination” surt a la venda el 8 de maig (CD/DL) i el 24 de juny (LP) a través de Human Chorus.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.