Connect with us

Novetats discogràfiques

Yaunest ens presenta “(Em)phatetic” el seu segon avançament del seu EP de debut Wonder Room

Publicat fa

el

Yaunest, cantautor i vocalista empordanès, parla sense grans ornamentacions líriques, amb senzillesa i sinceritat, sobre l’amor, la frustració, les inseguretats, la por al conformisme, a estancar-se en una vida avorrida que no desitja, i sobre rebel·lar-se davant de les coses que no ens fan feliços.

Des de l’adolescència ha crescut admirant Julian Casablancas, Alex Turner i King Krule, però a les mans del productor Emili Bosch (b1n0), Yaunest s’atreveix amb noves sonoritats més properes al Pop i R&B nòrdic, influenciat per artistes com Nick Hakim, Mac Miller , Mura Massa i també conceptes trets de balades clàssiques americanes, així com estructures pop dels 50’s (Connie Frnacis o The Vougues).

“(Em)phatetic” és el segon avançament del seu EP de debut Wonder Room, editat a Fohen Records.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.