Connect with us

Novetats discogràfiques

Yaunest ens presenta “(Em)phatetic” el seu segon avançament del seu EP de debut Wonder Room

Publicat fa

el

Yaunest, cantautor i vocalista empordanès, parla sense grans ornamentacions líriques, amb senzillesa i sinceritat, sobre l’amor, la frustració, les inseguretats, la por al conformisme, a estancar-se en una vida avorrida que no desitja, i sobre rebel·lar-se davant de les coses que no ens fan feliços.

Des de l’adolescència ha crescut admirant Julian Casablancas, Alex Turner i King Krule, però a les mans del productor Emili Bosch (b1n0), Yaunest s’atreveix amb noves sonoritats més properes al Pop i R&B nòrdic, influenciat per artistes com Nick Hakim, Mac Miller , Mura Massa i també conceptes trets de balades clàssiques americanes, així com estructures pop dels 50’s (Connie Frnacis o The Vougues).

“(Em)phatetic” és el segon avançament del seu EP de debut Wonder Room, editat a Fohen Records.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.