Connect with us

Novetats discogràfiques

Vietnam Keed libera “Samsara”, el seu primer EP

Publicat fa

el

Cinc talls de trap plàstic que t’acosten a l’univers nocturn, tòxic i eteri del raper barceloní, que es presentarà el proper dia 9 d’abril a la Sala VOL.

“Samsara” és el primer treball del Vietnam Keed, cinc talls de trap plàstic que t’acosten al seu univers nocturn, tòxic i eteri. L’artista barceloní coneix la nit millor que ningú; sap quin tema punxar-te quan t’atrapa el remordiment i tot està nebulós, que posar-te quan vols verí i descarregar tota la teva ràbia, i que allò que el teu cos necessita quan l’eufòria puja per la teva sang. Melodies trencades, so industrial, sona a futur sense ser futurista, i recorda de vegades al so de Sticky MA, a la barreja d’eurodance i trap de Chico Blanco, a l’hyperpop de Glaive, i fins al toc emo de Machine Gun Kelly o Iann Dior.

El Samsara és el cicle de naixement, vida, mort i reencarnació de les tradicions filosòfiques índies, un cicle infinit on pots anar cometent errors al llarg de les diferents vides si no fas res per aturar-lo. Ara agafa això, fica-ho una mica d’àcid, les males decisions que pot prendre un jove a Barcelona, ​​i et surt el “Samsara” del Vietnam Keed. Cinc temes que reflexionen sobre la dificultat de fugir dels teus mals hàbits o les teves conductes tòxiques i com es van repetint al llarg de la teva vida, un EP que no busca donar una resposta, sinó tenir la perspicàcia de adonar-se’n a temps i manifestar-ho lliurement.

ENTRADES bolo Barelona (9/4 Sala VOL)

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.