Connect with us

Novetats discogràfiques

Vietnam Keed libera “Samsara”, el seu primer EP

Publicat fa

el

Cinc talls de trap plàstic que t’acosten a l’univers nocturn, tòxic i eteri del raper barceloní, que es presentarà el proper dia 9 d’abril a la Sala VOL.

“Samsara” és el primer treball del Vietnam Keed, cinc talls de trap plàstic que t’acosten al seu univers nocturn, tòxic i eteri. L’artista barceloní coneix la nit millor que ningú; sap quin tema punxar-te quan t’atrapa el remordiment i tot està nebulós, que posar-te quan vols verí i descarregar tota la teva ràbia, i que allò que el teu cos necessita quan l’eufòria puja per la teva sang. Melodies trencades, so industrial, sona a futur sense ser futurista, i recorda de vegades al so de Sticky MA, a la barreja d’eurodance i trap de Chico Blanco, a l’hyperpop de Glaive, i fins al toc emo de Machine Gun Kelly o Iann Dior.

El Samsara és el cicle de naixement, vida, mort i reencarnació de les tradicions filosòfiques índies, un cicle infinit on pots anar cometent errors al llarg de les diferents vides si no fas res per aturar-lo. Ara agafa això, fica-ho una mica d’àcid, les males decisions que pot prendre un jove a Barcelona, ​​i et surt el “Samsara” del Vietnam Keed. Cinc temes que reflexionen sobre la dificultat de fugir dels teus mals hàbits o les teves conductes tòxiques i com es van repetint al llarg de la teva vida, un EP que no busca donar una resposta, sinó tenir la perspicàcia de adonar-se’n a temps i manifestar-ho lliurement.

ENTRADES bolo Barelona (9/4 Sala VOL)

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.