Connect with us

Novetats discogràfiques

Teana ens presenten el seu tercer single “Sonnen Kraut”, krautrock des de Barcelona

Publicat fa

el

Hi ha cançons que podrien ser infinites, que un cop arrenquen i plantegen el seu mood ja no hi ha qui les aturi, i el bucle podria estendre’s sense fi. “Sonnen Kraut“, el tercer single del nou EP de la banda barcelonina Teana, és una cançó d’aquestes. Després d’anticipar “Bellemere” i “El tiro” com a singles d’un treball titulat “Kill Your Ego“, que tindrà per primera vegada temes en castellà, el quartet accelera el ritme amb una peça que sembla perseguir-te desaforadament.

Composta entre els quatre membres en una sessió d’improvisació després de veure en directe King Gizzard & The Lizard Wizard a la sala Razzmatazz, “Sonnen Kraut” cavalca sobre aquest insistent sotragueig rítmic característic del krautrock. Això sí: sense perdre de vista la inspiració espacial del shoegaze de Slowdive ni el sorollisme guitarrer del de My Bloody Valentine, a més d’aquest filtre psicodèlic que recorda als Tame Impala de l’InnerSpeaker.

En la línia de la temàtica general de tot l’EP, el nou single parla sobre una recerca introspectiva de l’ésser, on l’ego cedeix terreny a l’empatia: una construcció sanejada del jo, que ens permet entendre’ns millor i estar en pau amb allò que ens envolta. A nivell líric és la primera cançó escrita a quatre mans: les de Fabio Numbela per a les estrofes i les d’Àlex Ruiz Llorens per a les tornades, que també s’ha encarregat de la producció i la barreja de l’EP a l’Hi-Fi Noise Studio.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.