Connect with us

Novetats discogràfiques

Teana ens presenten el seu tercer single “Sonnen Kraut”, krautrock des de Barcelona

Publicat fa

el

Hi ha cançons que podrien ser infinites, que un cop arrenquen i plantegen el seu mood ja no hi ha qui les aturi, i el bucle podria estendre’s sense fi. “Sonnen Kraut“, el tercer single del nou EP de la banda barcelonina Teana, és una cançó d’aquestes. Després d’anticipar “Bellemere” i “El tiro” com a singles d’un treball titulat “Kill Your Ego“, que tindrà per primera vegada temes en castellà, el quartet accelera el ritme amb una peça que sembla perseguir-te desaforadament.

Composta entre els quatre membres en una sessió d’improvisació després de veure en directe King Gizzard & The Lizard Wizard a la sala Razzmatazz, “Sonnen Kraut” cavalca sobre aquest insistent sotragueig rítmic característic del krautrock. Això sí: sense perdre de vista la inspiració espacial del shoegaze de Slowdive ni el sorollisme guitarrer del de My Bloody Valentine, a més d’aquest filtre psicodèlic que recorda als Tame Impala de l’InnerSpeaker.

En la línia de la temàtica general de tot l’EP, el nou single parla sobre una recerca introspectiva de l’ésser, on l’ego cedeix terreny a l’empatia: una construcció sanejada del jo, que ens permet entendre’ns millor i estar en pau amb allò que ens envolta. A nivell líric és la primera cançó escrita a quatre mans: les de Fabio Numbela per a les estrofes i les d’Àlex Ruiz Llorens per a les tornades, que també s’ha encarregat de la producció i la barreja de l’EP a l’Hi-Fi Noise Studio.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.