Connect with us

Art Visual

Cala Vento publica el videoclip “Equilibrio”, gravat als carrers de Barcelona

Publicat fa

el

“Equilibrio” és una cançó amb un missatge molt clar, però una mica difícil de representar. La pulsió emocional entre allò propi i allò aliè i la recerca de l’harmonia mitjançant la convivència amb un mateix i amb l’entorn eren conceptes clars però molt abstractes per treballar. Quan la gent de l’Upuntvuit (la jove productora de Banyoles responsable dels videoclips que està avançant Cala Vento, corresponents a les cançons del seu imminent quart disc), va venir amb la idea de fer servir dos capgrossos que representessin aquest món interior abstracte, Joan i l’Aleix van saber que havien trobat el camí correcte.

Al vídeo podem apreciar aquest diàleg intern que tots tenim diàriament i entendre que l’equilibri que ens manté dempeus, també el podem trobar al nostre propi interior. Així, Joan i Aleix es troben amb el seu “altre” jo pels carrers de Barcelona, al metro, al bus, fins que, incòmodes per la situació, decideixen fugir d’ells mateixos per trobar-se un davant de l’altre. I és que quan no trobes solucions dins teu, potser és bon moment per buscar-les fora.

El vídeo és una producció de l’Upuntvuit, dirigit per Manel Serrat i Albert Ramírez. Assistent direcció Norbert Palazón, DOP Martí Palazón, foquista Violeta Silva, auxiliar de cambra Virgi Glessi, producció Atzar Vilanova, assistent producció i fotografia fixa Gin Torrado Canada, gaffer Omar Verge. Edició per Manel Serrat i etalonatge per Atzar Vilanova. Crèdits per Joan. Disseny caps Zito Workshop. Agraïments a Paral·lel 62, Marc Marutrià, Esteve Bramon, Sara Ferran.

Cala Vento va publicar el 30 de novembre passat dues noves cançons com a avanç del seu imminent nou disc. Un disc que apareixerà quatre anys després de “Balanceo”, un àlbum que els va donar moltíssimes alegries i els va permetre recórrer el país de dalt a baix, de nord a sud, i viatjar diverses vegades a Mèxic i Colòmbia, consolidant-se com una de les bandes de rock alternatiu més influents del panorama. “Balanceo” també va ser la primera referència de Montgrí, el seu propi segell discogràfic, actualment casa d’altres interessants artistes com Lagartija Nick, Vulk, Biznaga, Yawners, La Élite o Los Manises.

Foto de @gin_tc

L’autogestió ha permès a la banda descobrir els processos d’edició d’un disc i, en especial, la importància que tenen els seus seguidors per fer realitat els discos, les gires… i, en definitiva, la continuïtat de qualsevol grup. Per aquest motiu, Cala Vento ha obert una canal de comunicació directa via email amb els seus seguidors per informar-los sobre les novetats de la banda de primera mà.

El tema “Equilibrio”, produïda per YOUTH (membre de Killing Joke i de The Fireman juntament amb Paul MCartney i productor de grups com The Verve, Pink Floyd, U2, The Jesus & Mary Chain…), va ser gravada per Iván Moreno a La Casa Estudio de Albuñuelas (Granada).

Propers concerts de Cala Vento
18-19 de març del 2023 Festival Vive Latino en Ciudad de Mexico
6-8 d’abril del 2023 Festival San San a Benicàssim
23 de juny del 2023 Tomavistas Festival a Madrid
6 de juliol del 2023 Festival BBK a Bilbao
7 de juliol del 2023 Festival Cruïlla a Barcelona
28 de juliol del 2023 Festival MOBO a Mallorca

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.