Connect with us

Bolos

La Élite, Apretaditos Tour 2023

Publicat fa

el

El duet de synth-punk celebrarà cinc concerts en petit comitè amb motiu de la publicació del seu primer àlbum “Nuevo Punk” (Montgrí, 2022).

Ja fa algunes setmanes de la publicació de “Nuevo Punk”, l’àlbum debut de La Élite que no ha fet res més que consolidar un projecte que no para de créixer.

Al llarg del 2022 han estat diversos els banys de masses del duo de Tàrrega (Sala Apol·lo, Canela Party, Festival Brillant, BIME Live!, BAM, etc…), però per a l’inici del nou any, Diosito i Nil han volgut organitzar un mini tour per cinc sales petites de la península amb la voluntat de celebrar la sortida del primer disc. Així doncs, faran cinc concerts per a 100 persones a Barcelona, Bilbao, Pamplona, Madrid i Sevilla.

El tour ho va anunciar la banda divendres passat a les seves xarxes socials i ja hi ha dues dates sold out.

Bolos

ADA ODA el post-punk italià de l’underground bruselenc arriba al Monkey Week

Published

on

By

El projecte va ser iniciat el 2020 per César Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend) amb Victòria Barracato a la veu.

Les cançons de Cèsar descriuen les impressions sobre l’amor i la gent que l’envolta. Les lletres van ser traduïdes a l’italià i adaptades per Victoria, filla d’un immigrant sicilià.

A l’escenari ia l’estudi, el duo està acompanyat per Clément Marion al baix (David Numwami, Judith Kiddo), Alex De Bueuger a la bateria (Alaska Gold Rush, Gros Cœur) i Aurélien Gainetdinoff (San Malo, Yolande Bashing) a la guitarra.

ADA ODA va publicar el seu primer àlbum, “Un amore debole”, a la fi de novembre de 2022 en 62 TV records/PIAS.

Des de llavors estan collint èxit per tot Europa, actuant a festivals de showcases com MaMa, Bar a Trans, Crossroads o We Are Open. El 2023, el grup ja té programats més de 70 concerts a Europa incloent actuacions a DOUR, Rock a Seine, i per primera vegada a Espanya, a l’Alhambra Monkey Week aquest dissabte 25 de novembre a la mitjanit.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.